Український фотограф Вова Клевер спільно з брендом TRÜFFLE випустили помаранчевий комбінезон. Яскравий костюм стає покупкою тижня на The Village Україна.

Фото: Вова Клевер

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Скільки: 3500 грн

Де: на сайті

Бренд продає костюм за передзамовленням, бо це лімітований випуск.

Вова Клевер

фотограф


Два роки тому в мене виникла ідея зробити помаранчевий костюм-робу. Натхненням стали костюми американських ув’язнених, які я бачив у фільмах чи серіалах. Із брендом TRÜFFLE дружу давно, і мені подобається те, що вони роблять. З ідеєю вирішив податися саме до них, бо знав, що разом ми зробимо щось круте та свіже.

У суспільстві є сформовані образи щодо комбінезона-роби помаранчевого кольору. Це і ув’язнений, і будівельник, і сантехнік. Ми хочемо показати не тільки сам костюм, а й донести ним певну ідею. Посил у тому, що навколо нас дуже багато стереотипів, які заважають нам, впливають на творчість і бажання творити. Вони нас обмежують, тому не потрібно боятися руйнувати їх, щоб бути незалежними і створювати щось своє. Сама думка про стереотипи підтвердилася, у день зйомки, коли я викликав таксі, щоб доїхати до студії, мені таксист сказав: «Що? На будівництво?». Тому будьте вільними, будьте голодними до нового. Стереотипи – це нудно.


Klever x Trüffle Collaboration from qlevr on Vimeo.

Klever x Trüffle Collaboration

TRÜFFLE – бренд, що поєднує сучасну моду та вуличний стиль, був заснований у 2016 році.