Легка парка від українського бренду RiotDivision перетворюється на невелику сумку, регулюється за довжиною та рятує від літньої зливи, тому і стає покупкою тижня на The Village Україна.

RiotDivision wrapping parka – це парка з двома вточеними поясними кишенями і двома кишенями на грудях. В кишенях – маленькі відділи для дрібних речей та відсіки, в яких поміститься журнал формату А4.

На спині дизайнери прилаштували кишеню, в яку куртку можна вивернути та скласти – парка перетворюється на компактну поясну сумку.

Довжину парки можна регулювати. Для цього всередині є спеціальні кнопки. Парка перетворюється на коротку куртку. На манжетах використовують слайдер-систему для фіксації.

«Ми розробили цю парку спеціально для літа. Можливість зібрати її в сумку і вкоротити ідеально для мінливої погоди та ранкових прогулянок», – каже Андрій Титаренко, співвласник RiotDivision.

Скільки: 3 300,00 грн.

Розмірна лінійка – від XXS до XXL. Парка доступна у чорному, графітовому та вишневому кольорі.

Парка вироблена з полегшеного та захищеного від проникання вологи нейлону. Фурнитура YKK, 2M.

RiotDivision заснували у квітні 2010 року. Сьогодні асортимент марки складається з одягу для чоловіків: курток, футболок, сорочок, брюк, шортів і кросівок. Більшість виробів – «трансформери».

Одяг шиють на фабриці в Україні з використанням технологічних тканин, наприклад, світловідбиваючої або TYVEK – тканини, що схожа на папір за фактурою.

ДЕ КУПУВАТИ: в магазині марки на вулиці Ярославів Вал, 33,

в магазині SHIFT за адресою Саксаганського, 18, на офіційній сторінці у Facebook, а також на сайті.

Фото: RiotDivision