Київський бренд COOM та засновниця платформи соціального підприємництва Charitum Дарія Зарівна презентували спільну колекцію білих сорочок.

20% від вартості кожної сорочки підуть на розвиток творчої майстерні «ТАК», де молодим людям з ментальними та фізичними порушеннями розвитку допомагають приготуватися до самостійного життя. Колекцію готували до Дня захисту дітей.

В колекції три моделі сорочок: дві жіночі і одна чоловіча. Жіночі сорочки доступні у розмірах – XS, S, M, L, чоловічі S, M, L, XL.

Усі сорочки відшили зі 100%  щільної італійської бавовни.

Біла сорочка 01 (he)

Біла сорочка 01 (she)

Біла сорочка 02 (she)

Ціна сорочки: 2500 гривень

Спочатку випустили обмежену кількість сорочок – лише 60 штук. Якщо до 11 червня продадуть усі сорочки – відшиють ще одну благодійну партію.

«Для нас це експеримент. Ні, не так: це три експерименти в одному. По-перше, це наша перша колаборація. А значить в процесі виробництва з’явилася ще одна людина. По-друге, раніше ми не робили сорочок. COOM – це монобренд чорних і білих футболок. По-третє, це спроба створити щось не просто красиве, але і соціально важливе», – розповіли засновники COOM Інна Польшина і Сергій Малик.

Сайт

Facebook


Фото: Ксенія Каргіна
На фото: співзасновник ONE LOVE coffee Володимир Задирака та художниця Оксана Левченя-Константиновська