The Village Україна в рубриці «Молодий бренд» щомісяця розповідає про нових українських дизайнерів, де і чому варто купувати створені ними речі. У новому матеріалі – молодий бренд жіночого одягу Bibliotheque.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Бренд жіночого одягу Bibliotheque створила Ніка Малихіна, після того як пожила у Парижі: «Я постійно спостерігала за француженками, жінками з бездоганним смаком. Їхня манера одягатися і стиль життя надихає». Вперше бренд почав продаж своїх речей на весняному маркеті Kyivness.

Bibliotheque намагається мінімізувати шкоду довкіллю, тому речі відшивають у невеликій кількості. Бренд використовує здебільшого натуральні тканини, а в партії є лише 30-40 одиниць однієї моделі. Також є можливість пошиття під замовлення за власними мірками. «Ми нікуди не поспішаємо, довго тестуємо вироби під час носіння, дбаємо про деталі», – ділиться засновниця бренду.

Сьогодні Bibliotheque пропонує довге пальто зі стовідсоткової шерсті, сукні з екошкіри та шерстяні костюми. До зими бренд презентує шуби, шкіряні пальта з хутром і довгі сукні. Будуть і ексклюзивні шуби, представлені лише у двох-трьох екземплярах. Марка принципово віддає перевагу екохутру, ні в одному зі сценаріїв розвитку не планує використовувати натуральні хутро та шкіру.

 Bibliotheque

Дата заснування:

весна 2019

Виробництво: Київ

Де купувати: у концепт-сторі HVOYA на Великій Житомирській, 30-А або через інстаграм бренду чи сайт

Вартість:

6 500 гривень за пальто

6 000 гривень за сукню з екошкіри

від 8 000 гривень за шубу зі штучного хутра

У команді бренду лише дизайнерка та кравчині з майстерні, де відшивають колекцію. Ніка Малихіна самостійно працює над створенням ескізів, займається пошуком тканин, фотографіями, сайтом, комунікацією та доставкою замовлень.

Побачити чи приміряти речі бренду можна у концепт-сторі HVOYA. Крім того, одяг можуть привезти вам на примірку додому. Згодом Bibliotheque планує відкрити власний простір.

Фото: Bibliotheque