The Village Україна запускає рубрику «Молодий бренд», у якій щомісяця буде розповідати про нових українських дизайнерів, де і чому варто купувати створені ними речі. У першому матеріалі – молода марка Her, яка пропонує жіночий одяг, виготовлений із натуральних матеріалів на Закарпатті.

Автор: Софія Пилипюк, Наті Авдєєва

Фото: Оля Гордієнко

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

На створення бренду засновницю Євгенію Котікову надихнула мама, яка за професією закрійниця. «Бували часи, коли ми днями не виходили з маминої майстерні, де втілювали в реальність наші ідеї», – розповідає вона. Ще з дитинства Євгенія поставила собі ціль показати світові, що народжується в результаті творчої праці її мами.

«У 27 років я глобально задумалася про створення бренду, приїхала на вихідні до мами і сказала їй: «Мам, вітаю! Тепер у нас з тобою буде бренд одягу, і його назва – Her». Концепцію я вже давно обдумувала і знала, яким буде наш бренд. Мама мене повністю підтримала. За вихідні ми створили ескізи першої колекції», – розповідає дизайнерка.

Речі Her створюють у майстерні мами дизайнерки на Закарпатті. Бренд прагне бути eco-friendly, тому одяг виготовляють з натуральних матеріалів при ефективному використанні кожного метра тканини.

 Her

Дата заснування:

1 липня 2018 року

Де купувати:

Instagram

Вартість:

Ціни на речі: від 2000 до 5000 гривень

Блуза – 2700 гривень

Комбінезон – 2700 гривень

Тренч – 4500 гривень

Зараз бренд випускає одну колекцію на сезон. До літньої увійшли лляні речі: сукні, комбінезони, костюми. На осінь бренд пропонує оверсайз тренчі, кюлоти, шовкові блузи, костюми та лляні сукні. Кожна позиція з колекції є в десяти екземплярах. У 2019 році бренд планує запустити також чоловічу лінію одягу.

Тепер у команді працюють шість людей: дизайнерка та її мама, фотограф, бізнес-стратег, копірайтерка та рекламник. За словами Євгенії, усі вони – її друзі, адже важливо починати і рости з людьми, які на одній хвилі.

Бренд одягу називається Her, що англійською мовою означає «її». «Нашим з мамою натхненням стала Вона. Ким би дівчина не була за професією. Де б не подорожувала. Яким би не був її день. Які вечірки вона не любила б. Вона – це сучасна жінка. Ми хочемо нагадувати їй, як круто бути жінкою», – розповідає Євгенія.