Продовжуємо збирати новинки від українських брендів на весну та літо. Раніше ми публікували першу частину свіжих колекцій від локальних брендів.

Jul і Milk Kids

У спільній колекції бренди представили сукні, сорочки, білизну, штани-кюлоти й довгі спідниці, виконані в теплих пастельних кольорах і лише з натуральних тканин, переважно бавовни. У колекції представлені сукні з широкими рукавами, маленькі фартушки й сорочки, які мають національту стилістику. «Ці речі схожі на ті, які колись давно носили на Закарпатті. Сукня з широкими рукавами – це така модифікована старовинна українська сорочка. У колекції чітко простежується національна тема: речі сучасні й мінімалістичні, але мають український акцент», – розповідає дизайнерка бренда Jul Юлія Логвін.

Також у лінійці представлені дві сукні в більших розмірах XS/S і S/M спеціально, щоб їх могли придбати й мами.

Jul – український масмаркет-бренд жіночого одягу. Milk Kids – мультибрендовий магазин для дітей від 0 до 18 років.

Скільки: сукня – 1299 гривень

Лінк

Wona & the Coat by Katya Silchenko

Колекція отримала назву mix and match, оскільки, за задумом дизайнерів і концепцією, дає можливість не просто вибрати один із 16 образів, але й видозмінити його залежно від настрою нареченої. Акцентом колекції-трансформера, на думку дизайнерів, є тканини: мікадо, італійська тафта, шовковий сатин і сітка.

«Ми ретельно продумали всі деталі, подбали про вбрання для подружок нареченої, а також спільно з компанією Fiori створили три букети, які поєднуються з колекцією: класичний білий із незвичайними горошками, традиційний вінчальний букет із троянд, а також витончений варіант із півоній», – каже Катя Сільченко.

Wona – український бренд весільних суконь.

Придбати можна у фізичних магазинах Києва, Львова, Одеси, Харкова й інших міст України.

Лінк

ЛУНА та Love&Live

Співачка Луна та бренд Love&Live (інтернет-магазин українських брендів – ред.) запустили лінійку одягу, натхненну стилем співачки.

До колекції ввійшли базові речі для повсякдення, які легко поєднуються між собою: штани кльош, топи, сукні та боді-комбінезони.

Скільки: сукня – 999 гривень

Лінк

Sayya

Весняна колекція включає речі з елементами вельвету, кльошу, сукні-трапеції та пластикові прикраси. Основний муд колекції, як коментує дизайнерка, стиль Мії Ферроу зразка 70-х, а головні матеріали колекції – шовк, бавовна, тафта, вельвет і твід.

Для кожної колекції бренд розробляє принт. Цього разу – квітковий жовтий і рожевий, який повторюється і в одязі, й у взутті.

Аксесуари також входять до весняної лінійки бренда. У цьому сезоні нові варіації сумки Molly в жовтому, блакитному й ментоловому кольорі зі знімними декоративними пластиковими ланцюгами, туфлі-слінгбеки з невисокими підборами й лофери на масивній підошві.

Скільки: сумка – 7900 гривень

Лінк

Kozhuhar

Український бренд сумок цього разу представив лінійку Heartless Drop – колекцію яскравих футболок.

«Дуже часто ми приховуємо свої справжні емоції, боїмося показувати радість чи сум, спокій чи занепокоєння. Цей дроп про те, що не потрібно боятися. Ми зробили велику палітру кольорів, тому кожна футболка – це вираження різних емоцій, які ми щодня пропускаємо через серце», – говорить дизайнерка бренда Аліна Кожухар.

Футболки доступні у двох опціях – із вирізом, подібним до серця, на лопатці та без. Також у кампейні представлена нова модель сумки.

Скільки: футболка – 781 гривня

Лінк

Nebesite

Nebesite – український бренд верхнього одягу. У весняній лінійці представили жилети, які, на думку дизайнерки, будуть актуальні, оскільки весна дуже непередбачувана.

«Особливість наших жилетів у тому, що їх можна поєднувати в різних стилях: кежуал, спорт, класика. Вони мають органічний вигляд, як зі штанами, так і з легкими сукнями та спідницями. У колекції ми використали 15 яскравих кольорів, кожен із яких може стати як доповненням до образу, так і його головною акцентною деталлю», – коментує засновниця Тетяна Могила.

Скільки: жилет – 4400 гривень

Лінк

Support by Poustovit

Бренд представив новий дроп світшотів і лонгслівів з надписом «Сапорт».

Скільки: лонгслів – 900 гривень

Лінк