Український масмаркет жіночого одягу Jul та стилістка Маргарита Мурадова презентували спільну колекцію Everywhere. Це перший досвід такої співпраці, як для Маргарити, так і для бренда.

«Я давно замислювалася над створенням своєї колекції. Кожного разу, коли я подумки поверталася до цієї ідеї, інтуїтивно спадала на думку назва Everywhere. Мені дуже хотілося створити капсулу з максимально універсальних, зручних і легкопоєднуваних речей на всі сезони відразу. Думаючи над кожною моделлю, я як стилістка, враховувала все різноманіття особливостей фігури та численні побажання сучасної жінки – комфорт, класика силуетів, люксова якість водночас із нелюксовим цінником. Те, що вийшло в нас із Jul – здійснення моєї давньої мрії», – коментує колаборацію стилістка Маргарита Мурадова.

Основою спільної колекції стали костюми: зі спідницями, штанами, шортами, які доповнюються, топами, блузами або ж худі. Окрім суконь-халатів, до колекції увійшли дві сукні у стилі sleep dress із різною довжиною. Для більш прохолодних днів у колекції представлені светри, кардигани з кашеміру та трикотажні костюми, які в цьому сезоні є дуже актуальними.

При створенні спільної колекції важливим було не тільки, щоб кожна річ була незалежною та легко імплементувалася до будь-якого образу, але й те, щоб матеріали гармонійно поєднувалися між собою. Сатин, кашемір, бавовна та напіввовна разом складають дуже вдалий тактильний ансамбль, кажуть автори колекції.

Кольорова гама колекції досить стримана – за основу взяли графітовий, чорний, глибокий синій, ніжно-фісташковий і кремовий.

Маргарита Мурадова – стилістка, fashion-блогерка, авторка YouTube-каналу з півмільйонною аудиторією, а також співзасновниця освітнього проєкту Modeis.me.

Jul – український масмаркет-бренд жіночого одягу, речі якого створюються лише в Україні.

Колекцію Everywhere можна вже придбати на сайті бренда. Радимо, на що звернути увагу.

Кашеміровий джемпер

Скільки – 8 999 гривень

Лінк

Сатинова сорочка

Скільки – 3 499 гривень

Лінк

Сатинові штани

Скільки – 2 899 гривень

Лінк

Жилет

Скільки – 1 799 гривень

Лінк

Сукня-комбінація

Скільки – 3 499 гривень

Лінк

Сукня-пальто

Скільки – 5 299 гривень

Лінк