Зібрали новинки від українських брендів на осінь. Актуальними будуть костюми, утеплені сорочки-пальта та штани вільного крою.

Katsurina

Український бренд Katsurina презентував нову осінню колекцію. До лінійки увійшли худі на замку, трикотажні спідниці та шорти.

Скільки: худі на замку – 3 200 гривень, шорти – 1 900 гривень.

Де: придбати можна через Instagram бренду або у шоурумі Katsurina за адресою Михайлівська, 24-А.

Syndicate

Київський бренд одягу Syndicate Original представив осінню колекцію базових речей унісекс. До колекції увійшли класичні жакети та штани-палаццо в чорному, сірому та бежевому кольорах.

Скільки: класичний жакет – 2 760 гривень, штани – 2 250 гривень.

Де: речі можна придбати на сайті або в магазині бренду.

Jul

В осінній колекції український масмаркет представив костюми, жакети, сукні, пуховики та в’язані речі.

Скільки: штани – 1 199 гривень, жакет – 1 599 гривень.

Де: на сайті бренду.

IrAro

За традицією, у новій осінньо-зимовій колекції 2020 від бренду IrAro незмінними залишаються оверсайз-жакети та штанні костюми. Ключова річ лінійки, за словами дизайнерки, двобортне пальто чоловічого крою. Здебільшого в колекції використали базові кольори: сірий, бежевий, чорний і коричневий.

Скільки: пальто – 6 500 гривень

Де: на сайті бренду


Metrique

Український бренд вуличного одягу представив цього сезону колекцію Night, яка не схожа на те, що робив бренд раніше. До лінійки увійшли кроп-топи, прозорі лонгсліви, світшоти, короткі спідниці та шорти.

Скільки: лонгслів – 3 000 гривень

Де: на сайті бренду

Daff

Бренд жіночого одягу Daff представив осінню колекцію, яка містить здебільшого класичні речі простих фасонів: костюми, тренчі, сукні та худі.

Скільки: тренч – 5 500 гривень.

Де: на сайті бренду або в шоурумі Hvoya на вулиці Велика Житомирська, 30-А

Jul & ЦУМ

ЦУМ представив свою першу капсульну колекцію в колаборації з молодим українським брендом Jul. До капсули увійшли трикотажні сукні, костюми зі штанами вільного крою, сукні та пуховики. Колекція Jul x ЦУМ створювалася як універсальний осінній гардероб з 20 одиниць, які легко поєднуються одна з одною.

Скільки: жакет – 1 800 гривень

Де: ексклюзивно на сайті ЦУМ або офлайн на 3 поверсі міського універмагу

Minnk

Молодий український бренд представив осінню колекцію. Серед новинок: костюм із сорочкою та спідницею зі щільної бавовни, сорочки-пальта з шерсті, в’язані светри та логсліви.

Скільки: сорочка-пальто з шерсті – 1 800 гривень

Де: через Instagram бренду

Samopal International

Художник Вова Воротньов разом із рейв-промоутером і засновником «Схеми» Славою Лепшеєвим створили бренд Samopal International. До першої колекції увійшли футболки-унісекс із принтами.

Бренд планує розширити асортимент і створити платформу для співпраці з локальними та світовими дизайнерами. Samopal International випускатиме кілька колекцій на рік і дропи, які можна буде придбати в онлайн-магазині.

Скільки: футболка – 650 гривень

Де: на сайті бренду