Продовжуємо збирати новинки від українських брендів на літо. Раніше ми вже публікували першу частину свіжих колекцій від локальних брендів.

Katsurina

У новій колекції Mirage від Katsurina представлені кроп-топи з бавовни, короткі шорти з блузами, сукні та класичні оверсайз сорочки з льону. Доповненням до нової колекції стали буси для окулярів і ланцюжки з бісеру.

Сорочка оверсайз 

Ціна: 2 800 гривень

Hai

Харківський бренд плетених сумок представив свою першу колекцію. Сумки від Hai пасуватимуть до літніх образів, для походів на пляж чи пікнік.

Сумка

Ціна: 490 гривень

Vusta

Одеський бренд жіночого одягу у своїй літній колекції презентував блузи-корсети та бавовняні костюми з сорочок оверсайз і шорт.

Лляний костюм

Ціна: 2 199 гривень

Brazhe

Brazhe – український бренд вуличного одягу. Візитівкою бренду, на думку засновниці, стали об’ємні худі. Аня Браженко, дизайнерка Brazhe, довго не могла знайти для себе ідеальне худі, тому вирішила створити власний бренд.

Худі

Ціна: 2 000 гривень

Minnk

Київський бренд жіночого одягу представив літню колекцію базових речей на кожен день. До лінійки ввійшли сукні, сорочки й штани.

Сукня

Ціна: 1 700 гривень

Kozhuhar

У новій колекції бренд представив мінімалістичні сумки малого розміру в різних кольорах: від класичного чорного до пурпурового. Дизайнери вважають, що головною фішкою дропу є ремінці з кільцями, за допомогою яких короткий пасок можна перетворити на середній. Колекцію в бренді називають лімітованою, адже створюють її невеликою командою й випускають в обмеженій кількості.

Сумка

Ціна: 2 900 гривень

Between

Український жіночий бренд представив літню капсулу, до якої ввійшли костюми з топами та спідницями, сорочки зі штанами й легкі сукні. Уся лінійка зшита з натуральних тканин: льон, бавовна й віскоза.

Сет з топом і спідницею

Ціна: 3 500 гривень

Tote

Бренд жіночого одягу в новій колекції представив брючні костюми, які є візитівкою Tote. Цього разу костюми представлені в чотирьох кольорах: лавандовий, капучино, молочний і гірчичний.

Костюм

Ціна: 5 900 гривень

Lunatic

За словами дизайнерів, нова колекція від Lunatic направлена на те, щоб дівчатам було комфортно за будь-якої погоди. Для цього в колекції використали натуральні тканини: льон, бавовну, поплін і віскозу.

Костюм

Ціна: 1 550 гривень

Sayya

Нова колекція від Sayya багата на яскраві кольори та принти. До лінійки ввійшли сукні, спідниці, футболки, взуття й сумки.

Футболка-поло

Ціна: 2 950 гривень