Напередодні різдвяних свят The Village Україна зібрав добірку колекцій від українських брендів. До неї увійшли не лише святкові сукні з паєтками та класичні костюми, а й піжами для тих, хто планує святкувати вдома чи шукає подарунок для близьких.

Katsurina

Бренд Katsurina представив капсулу, до якої увійшли сукня з бретелями, які можна регулювати, і спідниця. Вироби виконані з паєток. Дизайнерка бренду Даша Кацуріна пропонує поєднувати святкові речі з базовими світшотами та футболками або ж одягати сукню на голе тіло.

Скільки: сукня – 2 700 гривень, спідниця – 2 200 гривень

Лінк

Balcony Garment

Бренд домашнього одягу Balcony Garment випустив новорічну капсулу піжам We Are All From Childhood. Колекція складається з принтованих піжамних наборів, виготовлених із фланелі. «У період передноворічної метушні хочеш трохи сповільнитися і не забути про важливе: згадати Різдво в дитинстві, підписати листівки, підбити підсумки, спланувати наступний рік. Хочеться сентиментів, щирості, мрійливості», – розповідає засновниця бренду Катя Бойко. Також у Balcony Garment можна придбати піжамні набори та аксесуари для дому, маски для сну, торбинки та гумки для волосся.

Скільки: маска для сну – 300 гривень, піжама – 1 900 гривень

Лінк

IrAro

У новорічній капсулі дизайнерка бренду IrAro використала атлас і напівпрозору органзу. До колекції увійшли сукні-комбінації, оксамитові штани, шовкова блуза в кольорі моко та прозора сорочка з органзи.

Скільки: шовкова блуза – 1 900 гривень, сукня-комбінація – 2 200 гривень

Лінк

Support by Poustovit

Support by Poustovit представив новий дроп у продовження історії про Київ. До колекції увійшли бордові худі спеціально до новорічних свят. Також на сайті бренду запустили функцію покупки сертифіката для тих, хто бажає придбати подарунок, але боїться прогадати з розміром чи кольором. Сьогодні діють номінали у розмірі 600 гривень і 2 000 гривень.

Скільки: бордовий худі – 1 800 гривень

Лінк

Vika Adamskaya

Бренд Vika Adamskaya презентував першу частину новорічної капсули, натхненої вечірками. Основні кольори колекції: блакитний, сірий та синій. «Я хотіла передати атмосферу свята якоюсь мірою перебільшеною нарядністю, якої нам так бракує в будні», – каже дизайнерка.

Скільки: топ з рукавами-буфами – 2 208 гривень

Лінк

Sayya

Новорічна капсула від бренду Sayya натхнена глянцевими 80-ми та нью-йоркськими вечірками. У капсулі пишні рукава-буфи, мінісукні, жакети та сліп-сукні. Також у колекції представлений бестселер бренду – Hangover Hoodie, який зручно буде одягти наступного дня після вечірки. Серед аксесуарів у лінійці представлено шпильки з камінням. Головні елементи колекції: органза-хамелеон, сатин і каміння.

Скільки: худі – 3 600 гривень, корсет – 3 300 гривень

Лінк

Jul’

У новорічній капсулі від Jul’ класичний стиль поєднується з яскравими паєтками. Бренд пропонує нові рішення для святкових образів, комбінуючи одяг з новорічної колекції з базовими речами, які будуть доречними й після свят у повсякденному гардеробі. У капсулі є сукні-комбінації з паєтками, святкові спідниці, а також блискучі блузки та сорочки вільного крою для ефектних луків у стилі casual.

Скільки: сорочка з паєтками – 1 599 гривень, спідниця – 1 299 гривень

Лінк

Katya by Kachorovska

Kachorovska спільно з українською дизайнеркою Катею Сільченко випустили колекцію святкового взуття Katya by Kachorovska. До капсули увійшли мюлі та босоніжки з камінням.

Скільки: босоніжки та мюлі по 5 200 гривень

Лінк

Nuances

Новорічна капсула бренду – це кілька образів, в основі яких легкі сукні з шовку, шифону та креп-віскози з мереживом і брючний костюм. Також на сайті діє знижка до –30%, зокрема на новорічну капсулу.

Скільки: шифонова сукня – 2 000 гривень, жакет – 4 335 гривень

Лінк

W8Less

У новорічному кампейні W8Less дизайнерка бренду акцентувала увагу на сукні, але, крім того, до колекції увійшли класичні костюми, топи та спідниці. Серед матеріалів, які використали: шифон, костюмна тканина й паєтки.

Скільки: брючний костюм – 5 500 гривень

Лінк

Katimo

У різдвяній колекції бренд представив довгі сукні у мінімалістичному стилі та шифонові блузи. 7% від продажу різдвяної колекції бренд віддасть організації, яка влаштує благодійний обід для літніх киян.

Скільки: сукня – 5600 гривень

Лінк

N&M

У святковій колекції N&M поєднує геометричні форми та м’які лінії. Колекція створена з костюмного матеріалу, який покритий срібними блискітками. З кожної проданої речі з нової колекції бренд частину грошей віддасть фонду «Твоя опора».

Скільки: спідниця – 1 900 гривень

Лінк