The Village Україна розповідає, які речі варто додати до жіночого гардеробу восени 2017-го.

Пальто Laksmi by Maryana Steshenko

Марка Laksmi by Maryana Steshenko спеціалізується на пальто, комбінезонах та сукнях-халатах. Коротке пальто з шерсті має дві кишені та застібки-кнопки. За рахунок натурального матеріалу пальто буде гарно гріти та послужить не один сезон. Щоб річ не втрачала свого вигляду виробник рекомендує здавати її у професійну хімчистку.

 Лінк

Ціна: 10200 грн

Спідниця міді CYAN

Спідниця кольору хакі з широким поясом і зав'язками на талії річ на кожен день. Її можна комбінувати з одягом в класичному стилі – з білою сорочкою на роботу чи спортивному – з худі з капюшоном на прогулянки. 

 Лінк

Ціна: 1850 грн

Джемпер JENADIN

Бренд Jenadin – перший в Україні виробник безшовних виробів з пряжі. Джемпер зі 100% мериносової шерсті вільного силуету має заду перехрещені деталі назапах по всій спині. Елегантна річ, яка знадобиться в холодний період року, якщо ви часто відвідуєте важливі заходи.

 Лінк

Ціна: 3950 грн

Сукня Victority

Марка Victority працює в урбаністичному стилі, який за рахунок багатошаровості, асиметричності і поєднанню контрастних кольорів виводить за рамки повсякденності. Сукня на одне плече з костюмної тканини довжини міді замінить вам у цьому сезоні класичну маленьку чорну сукню.

 Лінк

Ціна: 935 грн

Брючний костюм WeAnnaBe

Костюм з двобортного піджака на ґудзиках і брюк зі стрілками фасону кльош – лаконічний комплект бордового кольору, пошитий з костюмної тканини. Гарний варіант як для офісного образу, так і для повсякденного. Піджак та брюки можна носити також окремо.

 Лінк

Ціна: 3850 грн

Светр Nit.kA

Nit.kA – молодий український бренд, що створює трикотажні речі. Теплий светр грубої в'язки – обов’якова покупка осені. Модель від Nit.kA не колеться завдяки змішаному складу нитки, тому светр можна надягати на оголене тіло. Горловину можна носити двома способами: підгортати декілька разів або лишати об’ємною.

 Лінк

Ціна: 2900 грн

Фуражка від Капелюх

Творча майстерня Капелюх виготовляє головні убори – починаючи від фетрових капелюхів і закінчуючи циліндрами. В цьому сезоні на заміну канотьє і федорі прийшли фуражки з м’якої тканини.

 Лінк

Ціна: 400 грн