Тренч S-cape

Український бренд верхнього одягу S-cape створює парки, жилети, плащі та дощовики. Марка працює з простим кроєм, яскравими принтами та водовідштовхуючими тканинами. Бежевий тренч-дощовик захистить від осіннього дощу, а завдяки капюшону і поясу, які знімаються можна легко змінити силует та вигляд тренчу.

 Лінк

Ціна: 2100 гривень

Жилет YULA

Фабрика YULA працює на українському ринку вже 6 років. Марка спеціалізується на пошиті жіночого верхнього одягу. Жилет з італійської шерсті у принт «сіра ялинка» буде актуальним на початку осені. Його можна надягати поверх класичної блузи, гольфа чи светра.

 Лінк

Ціна: 1500 гривень

Пальто booriva

Бренд booriva спеціалізується на повсякденному одязі. Сіро-блакитне пальто за кроєм нагадує куртку косуху та має на спині зображення метелика. Пальто можна вдягати і з підборами, і з кедами.

 Лінк

Ціна: 2300 гривень

Пальто 7arrows

Бренд 7arrows передає ідею поєднання різних стилів одягу, об'єднаних загальною лінією легкості, простоти та комфорту. Кашемірове пальто 7arrows кольору хакі застібається на блискавку має накладні кармани та капюшон. Покрій пальта вільний.

 Лінк

Ціна: 990 гривень

Пальто Vivalon

Бренд Vivalon почав працювати в 2001 році. Пальта від Vivalon виготовлені з якісних тканин з використанням італійської фурнітури. У складі кожного виробу 80% шерсті. За рахунок класичного крою пальт вони пасують практично будь-якій дівчині і зручні в повсякденному житті.

 Лінк

Ціна: 3475 гривень