У цьому сезоні всіма улюблений матеріал денім знову на піку популярності. Він чудово вписується у сучасний гардероб та доречний у багатьох ситуаціях. За свою довгу історію денім встиг побути тканиною для робочого одягу, атрибутом хіпі та частиною хіп-хоп культури. І до сьогодні дизайнери вигадують для нього все нові і нові прояви.

The Village Україна обирає яскраві речі з деніму від  українських брендів.

 Marsees

Сарафан

Ціна: 1399 грн

Джинсовий сарафан молодого українського мас-маркет бренду Marsees є у блакитному та синьому кольорі. На кишені він декорований вишивкою з зображенням пташки колібрі. Влітку сарафан можна носити з топами, футболками, блузами чи просто на голе тіло. Восени під нього можна буде надягнути сорочку чи гольф.

 Kiss My Eyes

Джинси

Ціна: 2100 грн

Бренд Kiss My Eyes спеціалізується на речах в чоловічому стилі для 100% дівчат. Вкорочені джинси з літнього деніму з високою посадкою та яскравими вишитими нашивками у вигляді їжі з фаст-фуду сподобаються іронічним натурам.

 Lalkarka by Loyanich

Спідниця

Ціна: 3500 грн

Спідниця на ґудзиках застібається спереду, має дві бокові кишені та необроблені краї подолу. Прикрашена декоративною вишивкою з рожевими фламінго. Хороший варіант для повсякденних прогулянок спекотним містом.

 Cyan

Брюки-кюлоти

Ціна: 2300 грн

Альтернатива вузьким джинсам – широкі кюлоти. Модель марки Cyan має високу посадку, дві кишені спереду, декоративні деталі у вигляді кишень з необробленими краями ззаду. Низ кюлот також має невелику бахрому. Можна носити з жіночними блузами або спортивними футболками.

 WeAnnaBe

Куртка з оборками

Ціна: 2750 грн

Класична джинсова куртка темно-синього кольору, прикрашена жіночними оборками з штапеля з квітковим принтом. Оборки розташовані симетричними лініями спереду і ззаду куртки. Стильна та універсальна річ на кожен день.

 BEKh Atelier

Сукня

Ціна: 11 400 грн

Дизайнер Маша Бех часто використовує денім у своїх колекціях. У цьому сезоні вона пропонує носити джинсові сукні з відкритими плечима та тендітною вишивкою на грудях. Така сукня стане основою святкового образу.

 L.A.P.T.I.

Кеди

Ціна: 2190 грн

Незвичні джинсові кеди від одеського бренду L.A.P.T.I. в стилі бохо з недбалою бахромою та без шнурків. Ця модель є у трьох кольорах: з блакитного, чорного та рожевого деніму.