12 травня Watsons Україна запустив проєкт #ЖиттяНеЗупинити, у межах якого пройдуть різні активності: флешмоб з історіями незламності під час війни, прямі ефіри з експертами, інтерв’ю на YouTube-каналі, конкурси й інше.

Серед героїв проєкту #ЖиттяНеЗупинити – мами, представники ЗСУ, медики, студенти, волонтери та люди, які продовжують працювати, підіймати економіку країни та допомагати тим, хто цього потребує.

У межах проєкту вони розповідають про те, як війна змінила їхнє життя та як рутинні справи допомагають впоратись із труднощами. Героїні діляться історіями, як вони повертаються до роботи, починають вчитися, зустрічаються з друзями на каву, роблять макіяж і вчаться не відкладати життя на завтра.

Щоб долучитися до проєкту, ви можете взяти участь у флешмобі в соцмережах Watsons Україна. Для цього треба викласти в Instagram або Facebook фото з макіяжем із червоною помадою, яка з часів Другої світової війни є неофіційним символом перемоги та віри у світле майбутнє. А ще додати хештег #ЖиттяНеЗупинити та розповісти власну історію незламності та сміливості під час війни.

«Життя продовжується, і його потрібно жити. Українці показали всьому світу, що ми сильні, незламні, вільні та сміливі. Нас неможливо зупинити, а нашу справжню мрію неможливо знищити. Щоб ще дужче об’єднати українців і надати віру та впевненість у перемозі, Watsons створили проєкт, що надихає, – #ЖиттяНеЗупинити», – кажуть у компанії.

Взяти участь у флешмобі

Під час війни Watsons Україна продовжує працювати та підтримувати економіку України. Наразі працюють 288 магазинів та аптек мережі у всій країні. Крім того, Watsons збирає гуманітарну допомогу для ТрО, ЗСУ, благодійних фондів, пологових будинків, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб і всіх, хто потребує допомоги. Компанія також дала можливість усім охочим перераховувати бали з карток Watsons Club на допомогу ЗСУ.



МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ Watsons Україна