NYX Professional Makeup випустив лімітовану колекцію косметики, присвячену серіалу «Паперовий будинок». Це вже третя колаборація бренда з Netflix. На її створення NYX Professional Makeup надихнули яскраві персонажі з історії про групу грабіжників у червоних комбінезонах, які ховали обличчя під маскою Сальвадора Далі. Світова прем’єра колекції відбулася 10 листопада, напередодні виходу останніх п’яти епізодів 5 сезону.

До лімітованої колекції входять такі засоби:

Casa De Papel, Палетка тіней для повік і пігментів для обличчя, 9 відтінків

Натхненням для створення цієї палітри NYX Professional Makeup став образ Професора з «Паперового будинку». Дев’ять високопігментованих відтінків допоможуть в експериментах із макіяжем.

Casa De Papel, Помада для губ, 2 відтінки

Шанувальники серіалу точно пам’ятають Токіо та Найробі. Цим персонажам NYX PMU присвятили два відтінки помади, які мають легку кремову текстуру та насичений колір.

Casa De Papel Epic Wear, Олівець для контурів повік, 5 відтінків

Лімітована колекція водостійких олівців Epic Wear також має символіку «Паперового будинку». Продукти представлені в матовому та металік фінішах, а ще забезпечують 36 годин стійкого макіяжу.

Casa De Papel, Палетка тіней для повік і пігментів для обличчя у формі маски далі, 32 відтінки

Знаковим елементом образу грабіжників із серіалу була маска Далі. Саме такий дизайн має палетка із 32 високопігментованих відтінків, від зелених до червоних і золотих. Тіні можна наносити як на всю поверхню повіки, так і для затемнення кутка ока чи як лайнер.

Casa De Papel, Хайлайтер для обличчя У формі золотих злитків, 2 відтінки

Хайлайтери із шовковистою текстурою створені для сяйнистих акцентів на обличчі та тілі. Вони представлені у двох відтінках: класичному золотому та ніжному рожевому. Паковання для хайлайтерів має дизайн злитка золота, що також є відсиланням до хіта Netflix.

Casa De Papel, Дзеркало для макіяжу

Маска Далі стала частиною дизайну ще одного продукту з колекції NYX Professional Makeup – дзеркала для макіяжу. На ньому є знаки, які помітять тільки фанати серіалу.

Casa De Papel, Пензлик для макіяжу

Пензлик у фірмовому кольорі «Паперового будинку» – золотому – створений для зручного нанесення розсипчастих або пресованих продуктів на обличчя та тіло.

Партнерство з візажисткою серіалу

Щоб показати, як із допомогою засобів із нової колекції втілити образи улюблених персонажів серіалу, NYX Professional Makeup запропонував партнерство художниці-візажистці «Паперового будинку» Еві Мартінес. Вона буде з’являтися у відео на сторінці бренда в Instagram, давати поради та показувати, як зробити макіяж у стилі серіалу.

Instagram

Матеріал підготовлено за підтримки NYX Professional Makeup