Онлайн-магазин одягу, взуття й аксесуарів Lamoda з 1 до 30 листопада пропонуватиме покупцям знижки до -80% і вигідні пропозиції до Всесвітнього дня шопінгу та Чорної п’ятниці.

На сайті онлайн-магазину опублікували календар знижок із датами й умовами акцій на різні бренди та категорії товарів. На речі популярних масмаркет-брендів, як-от adidas, Reebok, Under Armour, Ostin, Colin's, Guess, Tezenis, Vagabond, United Colors of Benetton діятимуть знижки до -60%. А товари преміумбрендів – Polo Ralph Lauren, Moschino, Calvin Klein, Emporio Armani, Pinko, Liu Jo, Kenzo – покупці зможуть придбати зі знижкою до -50%.

У Чорну п’ятницю Lamoda запропонує знижки до -80% на осінню та зимову колекції популярних брендів на різні категорії товарів, включно з верхнім одягом, джемперами, светрами, сукнями, взуттям, аксесуарами, спортивним і домашнім одягом тощо.

Календар знижок на Lamoda

Lamoda  онлайн-магазин одягу, взуття й аксесуарів. Його каталог налічує понад 1000 брендів чоловічих, жіночих і дитячих речей у різних цінових категоріях, понад 2 000 000 одиниць загалом. Завдання компанії  створювати зручні, технологічні послуги, забезпечувати людей якісними товарами та показувати модні тенденції. З 2014 року Lamoda входить до складу Global Fashion Group.


Матеріал підготовлено за підтримки Lamoda