Кар’єрні амбіції та бажання досягти успіху інколи відривають від інших важливих речей – самопочуття та здоров’я. Як часто ми ставимо собі запитання: «Що я зараз відчуваю?», «Чи я втомився?», «Чого мені хочеться насправді?» Відверті розмови із собою можуть запобігти багатьом проблемам: від вигорання до депресії. Та якщо не завжди вдається вчасно помітити сигнали організму?

Компанія Huawei презентувала лінійку смартгодинників Watch 3, яка включає дві моделі – Watch 3 і Watch 3 Pro. Їхні особливості – постійний моніторинг стану здоров’я та тривалий час роботи без підзарядки. Годинники серії Watch 3 можуть вимірювати серцевий ритм, насичення крові киснем, температуру шкіри, якість сну, рівень стресу тощо. Це перші годинники Huawei, які працюють на базі власної операційної системи HarmonyOS 2.

The Village Україна разом із Huawei підготували тест, який допоможе визначити наскільки усвідомлене життя ви ведете та чи вмієте подбати про себе та своє здоров’я.

З чого починається ваш ранок?

З будильника та кави

Із зарядки та легкого сніданку

З гортання стрічки новин

Вам подарували абонемент у тренажерний зал. Ваша реакція?

Не люблю тренування, але на йогу з радістю піду

Круто! Насамперед виберу тренера, а ще запишуся на пілатес – давно мріяв(-ла)

Це не моє. Напевно, передарую комусь


Любите ви спорт чи ні, але слідкувати за здоров’ям потрібно кожному. З допомогою смартгодинників серії Huawei Watch 3 ви можете контролювати стан здоров’я та перебіг тренувань у застосунку Huawei Здоров’я. Завдяки йому легко відстежувати прогрес і бачити результати.

Якщо ви не фанат спорту, то з допомогою Huawei Здоров’я можете контролювати такі показники, як рівень стресу та якість сну, а якщо любите тренуватися, то можете скористатися й додатковими функціями: відстежувати серцевий ритм, підраховувати кілометраж, відмічати зміни ваги, бачити кількість витрачених калорій та інше.

Керівник розкритикував ваш звіт. Які ваші думки?

Так, я припустився(лась) декількох помилок. Проаналізую їх і більше не повторю

Я невдаха, моя робота нікому не потрібна

Це неприємно, але що поробиш?

На годиннику перша година дня – час обідати. Куди підете?

Нікуди, у мене із собою сендвіч

Тут недалеко є місце з найсмачнішими бургерами евер

Будь-куди, тільки б там був салат без майонезу

Був тяжкий день: на роботі дали кілька додаткових завдань, а ще довелося йти в магазин за продуктами на вечерю. Від утоми нічого не хочеться робити. Як ви рятуєтеся від такого стану?

Був тяжкий день: на роботі дали кілька додаткових завдань, а ще довелося йти в магазин за продуктами на вечерю. Від утоми нічого не хочеться робити. Як ви рятуєтеся від такого стану?

Ніяк. Працюю, бо нічого не встиг(-ла) на роботі

Набираю ванну та беру телефон, аби подивитися серіал

Спочатку роблю йогу, а потім лягаю спати


Хронічні стрес і втома можуть негативно вплинути на імунну, травну, серцево-судинну та репродуктивну системи. Стрес – це не абстрактне явище, і його рівень можна розрахувати. Наприклад, у Huawei Watch 3 є спеціальний датчик, який вимірює серцевий ритм. З допомогою цих даних алгоритм ідентифікує, який у вас рівень стресу: низький, середній чи високий.

Також смартгодинники можуть вимірювати рівень стресу під час тренувань і нагадувати власнику, що треба зменшити навантаження.

Не чули будильник і проспали. А тепер запізнюєтеся на важливу зустріч. Ваші дії?

Не чули будильник і проспали. А тепер запізнюєтесь на важливу зустріч. Ваші дії?

Пропущу сніданок, швидко одягнусь і викличу таксі

Зателефоную клієнту та спробую перенести зустріч

Зап’ю заспокійливі кавою та вперед

А як у вас зі сном? Скажіть чесно, скільки годин на день ви витрачаєте на відновлення?

А як у вас зі сном? Скажіть чесно, скільки годин на день ви витрачаєте на відновлення?

У будні сплю по три години, а надолужую на вихідні

Сплю годин шість на день

Намагаюся спати 8–9 годин на день


Проблеми зі сном пов’язані з цілим спектром негативних наслідків для здоров’я, включно з підвищеним ризиком гіпертонії, діабету, ожиріння, депресії, серцевого нападу й інсульту.

У годинниках із серії Huawei Watch 3 за допомогою додатка Huawei Здоров’я можна відстежувати якість сну – його тривалість і фази. А також отримувати аналіз сну та рекомендації, як покращити ситуацію.

Друг попросив годувати його кішку, поки він буде у відпустці. А ви живете в іншому кінці міста, й вам це зовсім не зручно. Ви...

Друг попросив годувати його кішку, поки він буде у відпустці. А ви живете в іншому кінці міста, й вам це зовсім не зручно. Ви...

Скажете йому: «Ні»

Зробите, це ж друг

На цей раз зробите, але скажете, що це востаннє

Аби побачити результат,
потрібно відповісти на всі запитання тесту

Ви тільки вчитеся піклуватися про себе. Поки що ви не досить добре «чуєте» сигнали організму та готові пожертвувати собою заради друга чи кар’єри. Перший крок до успіху – знайти помічника, який підтримає вас на шляху до усвідомленого життя. Наприклад, годинники серії Huawei Watch 3 за допомогою смартданих можуть визначити ваш стан здоров’я та дати рекомендації, як покращити самопочуття та фізичну форму.

Ви знаєте, як піклуватися про себе, але інколи обираєте іншу стратегію. Вести усвідомлене життя – значить уміти концентруватися на своїх думках і почуттях. Але бувають моменти, коли вам легше не відстоювати особисті кордони чи з’їсти щось не дуже корисне. Частіше робити правильний вибір допоможуть годинники із серії Huawei Watch 3. Вони контролюють різні аспекти здоров’я: від рівня стресу до кількості кілометрів, які ви проходите за день.

Ви знаєте та вмієте піклуватися про себе. Ваш рівень усвідомленості взірцевий. Ви слідкуєте за своїми психічним і фізичним здоров’ям, перебуваєте в моменті та цінуєте себе. Разом із багатофункціональним гаджетом ви зможете досягти ще більших успіхів у турботі за собою. За допомогою годинників серії Huawei Watch 3 ви можете не тільки відстежувати стан здоров’я, а й створити свою програму тренувань і контролювати прогрес.

Наскільки б добре ви не вміли піклуватися про себе, непогано мати помічника.

Пристрої лінійки Huawei Watch 3 – це професійні асистенти, які вміють точно вимірювати температуру шкіри, контролювати серцевий ритм, рівень насичення крові киснем, якість сну, ступінь стресу. А ще виявляють падіння і в разі потреби надсилають сигнал SOS заздалегідь зареєстрованому абоненту, який може допомогти.

Смартгодинники також мають понад 100 режимів тренувань, які можна виконувати в приміщенні та на відкритому повітрі. Ця функція допомагає зробити заняття спортом доступними для кожного, ставити фітнес-цілі та формувати здорові звички.

Лінійка Huawei Watch 3 дебютує із широким вибором циферблатів і ремінців, що розширює можливості персоналізації гаджета.

А з тривалим часом автономної роботи ви можете забути про підзарядку гаджета щодня. Watch 3 Pro працює на одному заряді п’ять днів у смартрежимі й 21 день – у режимі ультратривалої роботи. Huawei Watch 3 працює без підзаряджання три дні у смартрежимі та 14 днів – у режимі ультратривалої роботи.

Купити

Матеріал підготовлено за підтримки