З 8 до 12 вересня пройшов New York Fashion Week сезону весна-літо 2022. На ньому стилісти запропонували різноманітні тренди: від хімічних завивок у стилі 80-х до укладок «тільки з ліжка». На прикладі б’юті-образу з показу LaQuan Smith розповімо, як працювати з природною текстурою волосся та створити зачіску на будь-який випадок. А ще дамо поради, які стайлінгові засоби можна використати.

Бренд догляду за волоссям TRESemmé традиційно виступає партнером New York Fashion Week. Представники компанії зазначають, що «хочуть надихнути жінок використовувати свій стиль як інструмент для самовираження та досягнення своїх цілей».

The Village Україна разом із TRESemmé склали покрокову інструкцію, як зробити трендову зачіску з показу LaQuan Smith у домашніх умовах.

Hair-тренди на показі LaQuan Smith

У цьому сезоні нью-йоркський бренд LaQuan Smith провів показ весна-літо 2022 на верхівці Емпайр-Стейт-Білдінг. Для дизайнера бренда Лакуана Сміта – уродженця Куінса, одного з найкримінальніших районів Нью-Йорку, організувати модне шоу в цій культовій будівлі – знакова подія.

Однією з особливостей показу був акцент на натуральність в укладках.

«

Для показу LaQuan Smith я хотіла поєднати традиційну зачіску з кучерями із сучасним елементом – «бейбі хейр» (пушкове волосся на лобі). Це мікс класичних елементів, які ми модернізували для сучасної жінки,

– сказала Лейсі Редвей, глобальна стилістка TRESemmé та перукарка, яка також робила зачіски Алішії Кіз, Наомі Кемпбелл і Люпіти Ніонго

Хвіст із натуральними хвилями:

як відтворити модний образ


Час: 15 хвилин

Довжина волосся: середня та довга

Що знадобиться: фен, щітки, резинка під відтінок волосся

Крок

1

Нанесіть на вологе волосся мус-пінку для укладки та надання об’єму «Beauty Full Volume». Продукт допоможе зафіксувати об’єм біля самих коренів.

Мус-пінка для укладки та надання об’єму «Beauty Full Volume»

Засіб створений для того, щоб підготувати волосся до укладки та надати зачісці додатковий об’єм. Він не склеює пасма та не обтяжує волосся.

Спосіб застосування:

На вологе волосся нанесіть невелику кількість мусу та почніть укладати. Щоб досягти більшого об’єму, використовуйте круглу щітку для укладки.

купити

Крок

2

Нанесіть на вологе волосся крем-праймер з ефектом розгладження «Keratin Smooth». Цей засіб допомагає приборкати неслухняне волосся та полегшити його укладку.

Крем-праймер для волосся розгладжувальний «Keratin Smooth»

Крем-праймер полегшує розчісування, допомагає надати форми неслухняному волоссю та зробити його більш блискучим і шовковистим. Він також зміцнює волосся та запобігає його випадінню.

Спосіб застосування:

Видавіть 2–3 порції крему-праймеру на долоню й розітріть. Нанесіть на волосся від середини довжини до кінчиків. Засіб не змивайте.

купити

Крок

3

Висушіть волосся феном. Візьміть пласку щітку, нанесіть на неї лак «Max The Hold» і зачешіть пасма у високий хвіст на тім’ї. Зафіксуйте його резинкою для волосся.

Лак «Max The Hold»

Завдяки memory-технології пасма не втрачають своєї еластичності, а суперсильна фіксація дозволяє зберігати укладку протягом 24 годин. Засіб не склеює й не обтяжує волосся.

Спосіб застосування:

Струсіть балон перед застосуванням і рівномірно розприскайте лак на щітку на відстані 20–30 см.

купити

Крок

4

Відокремте невелике пасмо із хвоста, нанесіть на нього лак «Max The Hold» та оберніть його навколо резинки, щоб замаскувати її. Кінчик заховайте під волосся.

Крок

5

Щоб приборкати «бейбі хейр», візьміть щітку із щільно розташованими щетинками, розприскайте на неї лак «Max The Hold». Прочешіть нею прядки, а потім викладіть напівкільцями з допомогою щітки.

Нанесіть на волосся спрей із термозахистом «Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray». Він додасть йому блиску, зробить шовковистим і слухняним.

Крок

6

Спрей для захисту та розгладження волосся «Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray»

Спрей розгладжує волосся й робить його приємним на дотик завдяки кератину й олії марули у складі. Засіб підходить як для домашнього, так і для професійного використання.

Спосіб застосування:

Обприскайте волосся, розподіліть засіб за всією довжиною з допомогою щітки.

купити

Матеріал створено за підтримки