4 вересня на вечірці в Києві бренд комфортної білизни brabrabra презентував новий сервіс – студію на колесах brabusik. У перелік послуг сервісу входить не тільки можливість придбати комплект білизни, а й виїзні bra-вечірки для партнерів бренда або під індивідуальне замовлення, лекції про жіноче здоров’я та важливість правильного підбору білизни.

The Village Україна разом із brabrabra розповідають, як працює brabusik і яку соціальну місію він несе.

Лекції про жіноче здоров’я

brabusik – це автобус у фірмових кольорах brabrabra, де кожна може підібрати для себе комплект білизни, отримати консультацію від брафітерок – спеціалісток із підбору білизни, та скористатися телеграм-ботом, який допоможе визначити персональний індекс комфортної посадки бра. А також послухати цікаві лекції про жіноче здоров’я.

Бренд brabrabra вже давно проводить освітню діяльність і має власну Школу Білизни. На лекціях спікерки Школи розповідають про правильний підбір білизни, здоров’я жіночих грудей і базові правила турботи про тіло. З допомогою brabusik ці знання стануть доступнішими для більшої кількості жінок.

brabusik зробив нас мобільними – ми більше не прив’язані до наших студій, коли хочемо провести лекцію чи влаштувати bra-вечірку. Він оснащений усім необхідним для навчальних заходів, підбору ідеальних бра та веселощів у будь-якому місці

brabrabra також планують залучати до спільних проєктів експертів у споріднених галузях: гінекологів, мамологів, сексологів і психологів.

Проведення bra-вечірок

Ще одна особливість brabusikа – це можливість влаштувати bra-вечірку. Наразі є два варіанти проведення заходу:

  • Замовлення для корпоративів. brabusik приїжджає не тільки з лекційною програмою, а й перетворюється на місце для вечірки. Святкову атмосферу створюють неонова підсвітка в автобусі, танцювальна музика, напої та підбір білизни з колегами-подружками у фановому форматі.
  • Участь у місцевому святі, наприклад, маркеті чи ярмарку. brabusik стає яскравим доповненням основного дійства: команда готує тематичні квести про білизну, конкурси на перевірку знань про жіночі груди, подарунки для гостей та інше.

Персональні замовлення
у всій Україні

У найближчих планах бренда – пілотний запуск освітніх заходів і вечірок із brabusikom для партнерів brabrabra. Надалі – поїздки до різних міст України з навчальними заходами з підбору білизни та жіночого здоров’я, а ще можливість кожному замовити brabusik. Це можна зробити, незалежно від наявності студії в місті. Для цього треба написати в соцмережі бренду або залишити заявку на сайті.

    Я ХОЧУ ЗАМОВИТИ BRABUSIK – ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ:

  • наразі сервіс діє безкоштовно;
  • brabusik розрахований на масові заходи, від 50 людей, тому кожна поїздка буде попередньо узгоджуватися;
  • асортимент білизни буде залежати від побажань замовника.

Знайомство з новими колекціями

У brabusikу бренд представить нові колекції спідньої білизни. Також у кожної буде можливість обрати комплект з основних сегментів «Комфорту» brabrabra. У майбутньому brabrabra планують презентувати в brabusikу як нові й лімітовані колекції, так і «базу» – це буде залежати від формату bra-свята.

Хочете дізнатися ще більше
про brabusik? Пишіть у дірект.

INSTAGRAM

Матеріал підготовлено за підтримки