Інтернет-магазин «Міратон» представив нову колекцію осіннього взуття. До неї увійшли моделі в різних стилях: масивні лофери, ковбойки, кросівки, чоботи в диско-стилі та багато іншого.

На нову колекцію діє акція – безкоштовна доставка на всі замовлення, а учасники Miraton club можуть використати промокоди зі знижкою до 15%. Щоб доєднатися до клубу, потрібно заповнити форму на сайті.

В інтернет-магазині представлено багато брендів у різній ціновій категорії: від Versace, Steve Madden до Puma, Nike й Asics. Якщо ви турбуєтеся, що модель або розмір можуть не підійти – замовте різні варіанти. На всі моделі діє гарантія, тому за потреби ви зможете повернути взуття протягом 14 днів. 

Крім того, в «Міратон» є послуга «Оплата частинами». Вона дозволяє розділити суму купівлі до трьох платежів як офлайн, так і в інтернет-магазині.

Топ осіннього взуття від «міратон»

Лофери на масивній підошві

У «Міратон» радять звернути увагу на трендові лофери з масивною тракторною підошвою. Вони можуть стати універсальною парою, адже поєднуються зі шкарпетками, штанами або джинсами. 

Високі чоботи та Ковбойки

Сріблясті високі чоботи радять тим, хто надає перевагу гламуру в повсякденному житті. Збалансує їхню яскравість джинсова максіспідниця або плісировані та трикотажні сукні. Тим, хто надає перевагу класиці, пропонують шкіряні чоботи до коліна більш спокійних кольорів. 

Кросівки

Кросівки вже давно стали звичним взуттям як для повсякденного життя, так і для робочих зустрічей. Цієї осені актуальним буде спортивне взуття в стилі ретро.

Оновити осінній гардероб

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ «МІРАТОН»