Бренд доглядової косметики Clarins представив подвійну сироватку для шкіри навколо очей Clarins Double Serum Eye. Вона є доповненням до aнтивікової сироватки для обличчя – Double Serum.  Головне завдання нового засобу –боротися з віковими змінами та захищати шкіру навколо очей від шкідливого впливу забруднень у приміщенні та на вулиці, включно із синім світлом екранів.

Концентрована подвійна формула Double Serum Eye на 96% складається з натуральних інгредієнтів. За 3 роки роботи над сироваткою в лабораторії Clarins дослідили 196 рослин. Із них відібрали 13, наприклад, куркуму, каланхое, ківі, шандру, овес та авокадо. Екстракти цих рослин забезпечують шкірі живлення, зволоження та насичення киснем. Серед них також є дикий кревель, екстракт якого має здатність стимулювати вироблення шкірою альфа-v інтегринів, що допомагають боротися з віковими змінами.

Double Serum Eye підходить і жінкам, і чоловікам будь-якого віку, а також тим, хто має чутливі очі та шкіру навколо них. Засіб:

  • розгладжує зморшки;
  • скорочує темні кола та набряки;
  • зміцнює та захищає шкіру навколо очей;
  • надає шкірі сяяння;
  • завдяки комплексу для боротьби із забрудненнями сприяє захисту від шкідливого впливу синього світла екранів.

Компанія Clarins виступає за відповідальне споживання, а тому флакон сироватки частково виготовлений із переробленого пластику, а подвійний дозатор подає обмежену кількість засобу, щоб зробити його використання максимально оптимізованим.

Це вже 8 покоління подвійної сироватки. З моменту запуску першої версії Double Serum в 1895 році продукт отримав 394 нагороди від журналістів в індустрії краси.

Придбати Clarins Double Serum Eye 

Кларанс. Дабл Серум Ай. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ «Егзагон». Тел. (044) 33-77-000, www.hexagone.ua


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ Clarins