Лілія Пустовіт у партнерстві з Visa випустили дизайнерську колекцію аксесуарів для працівників аеропорту «Бориспіль». Її створили спеціально до відкриття нового сервісу Fast Track.  До колекції увійшли краватки та шийні хустки,  виконані в синіх, жовтих і білих кольорах.

«Кольори колекції символізують відкритість світу, радість повернення додому та водночас є візуальними атрибутами Visa. Завдяки своїм перевагам, бренд робить світ безмежним і дозволяє кожному в будь-якій точці світу відчувати себе, як удома»– говорять у компанії Visa.

На створення колекції дизайнерку надихнули подорожі та сезон цвітіння каштанів у Києві. 

«Коли я зійшла з літака та вдихнула це весняне повітря, то зрозуміла: скільки ж дає мені подорож! Свобода, враження, заряд натхнення, радість повернення. Це неможливо залишити тільки для себе, таким треба ділитися. Так і з’явилася ідея колекції. За підтримки Visa мені вдалося здійснити задумане. Тепер кожен працівник аеропорту, одягаючи хустинку чи краватку з моїми принтами, відчуватиме: як же легко всюди, де ти прагнеш бути» розповідає Лілія.

Це не перша колаборація Visa та дизайнерки. Минулого року Лілія була в журі конкурсу, який Visa запустила на підтримку жінок-підприємниць у сфері виробництва одягу, взуття, аксесуарів і предметів для дому. У фіналі проєкту три переможниці отримали грошову винагороду для розвитку власного бізнесу та менторські сесії для покращення бізнес-навичок від членів журі.


Лілія Пустовіт  сучасна українська дизайнерка, засновниця та креативна лідерка бренда POUSTOVIT, а також президентка Синдикату Моди України.

Fast Track – окремий коридор прискореного обслуговування пасажирів, яким можуть користуватись власники карток Visa Signature, Visa Infinite. Основна перевага сервісу  пришвидшене проходження авіаційної безпеки та пункту перевірки документів.

Діють спеціальні правила й обмеження, детальніше на сайті: visa.com


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ Visa та POUSTOVIT