Улітку свій гардероб можна легко розбавити яскравими деталями й аксесуарами. Прикладом такого аксесуару є окуляри. Головне – обрати форму й колір під настрій та образ.

The Village Україна разом із «Люксоптикою» зібрали трендові окуляри на літо.

The Village Україна разом із

«Люксоптикою» зібрали трендові окуляри на літо.


Авіатори


Окуляри-авіатори вже давно стали класикою. В цьому сезоні дизайнери запропонували нові інтерпретації моделі, яку можна гармонійно поєднувати з будь-якими образами.

Guess

3 269 гривень

GUCCI

12 379 гривень


Вузькі окуляри


Вузькі окуляри тримаються в тренді вже кілька сезонів поспіль. Тож вони стануть ідеальним аксесуаром, що приверне увагу на ваш особливий стиль.

Casta

1 599 гривень

Marc Jacobs

3 959 гривень


Cat-eye


Окуляри Cat-eye були улюбленим дизайном Одрі Гепберн. Їхня характерна відмінність від інших форм окулярів у витонченості. Цього літа навіть яскраві кольорові моделі бренди доповнюють лаконічними металевими оправами, щоб додати їм жіночності.

Fendi

9 239 гривень

DOLCE & GABBANA

9 169 гривень


Oversize


Окуляри oversize продовжують набувати популярності. Тож якщо хочете більше акцентів в образі, обирайте моделі з яскравими кольорами. А прихильникам лаконічності радимо звернути увагу на окуляри із принтом на дужках.

Prada

10 799 гривень

Furla

5 889 гривень


Заокруглені окуляри


Заокруглені окуляри – ідеальний вибір для стильних міських образів. А якщо готові до експериментів, обирайте модель Emporio Armani із Clip-on.

Police

2939.5 гривень

Polaroid

1 819 гривень


Геометричні окуляри


Цього року бренди у своїх колекціях звернули особливу увагу на геометричну оправу. Обирайте такі окуляри як до яскравих образів кежуал, так і до стриманих луків.

Tom Ford

14 659 гривень

Ray-Ban

2 349 гривень


Спортивні окуляри


Якщо досі не знайшли свою ідеальну пару окулярів для велопрогулянок, зверніть увагу на ці спортивні моделі. У них поєднали яскраву оправу та скло й зручну форму, що захистить очі від сонця. Або зверніть увагу на більш спокійний дизайн окулярів від Prada Sport.

Prada Sport

5 679 гривень

CARRERA

5 019 гривень


Нестандартні окуляри


Якщо готові до сміливих образів, такі окуляри для вас. Адже вони поєднують одразу кілька трендів: незвичну форму, яскравий дизайн, oversize-оправу та моноскло.

Fendi

11 879 гривень

EMPORIO ARMANI

5 119 гривень

OAKLEY

5 379 гривень

MIU MIU

7 589 гривень

Матеріал підготовлено за підтримки всеукраїнської мережі оптик