Скандинавський мінімалізм ґрунтується на балансі лише найнеобхіднішого. За цим принципом, краще купувати менше, але найкраще та надавати перевагу якості, а не кількості. Така концепція закладена в основу данського бренда Bang & Olufsen, що виготовляє аудіообладнання.

The Village Україна разом із Bang & Olufsen розповідають про нові навушники Beoplay HX і про те, що робить їх преміальними.

Мінімалістичний дизайн і колаборація з американським брендом

Мінімалістичний дизайн і колаборація з американським брендом

Перше, на що варто звернути увагу під час вибору навушників – комфорт і довговічність. За словами команди Bang & Olufsen, з огляду на ці характеристики обирали матеріали для Beoplay HX, тому для виготовлення Beoplay HX використовували найкраще: легкий і міцний анодований перероблений алюміній і пластик, пофарбований полімерною фарбою, гладку волову й м’яку овечу шкіру та трикотажну тканину. Вуздечка має в центрі комфортну рельєфну зону. З її допомогою можна зменшити тиск, аби збільшити час комфортного носіння аксесуару. Амбушури з м’якої овечої шкіри та піни з ефектом пам’яті ніжно обрамляють обличчя. Усі матеріали приємні на дотик, легкі та забезпечують комфорт під час прослуховування музики.

Що ж до естетики, то дизайн для кожного продукту від Bang & Olufsen створює світовий дизайнер або бренд. Над навушниками Beoplay HX працював бренд вуличного одягу з Лос-Анджелесу MNML. А три доступні кольори – Black, Sand, Timber – дозволяють гармонійно доповнити будь-який образ. Захистить аксесуар високоякісний футляр із тканини, який забезпечує підвищену портативність і довговічність.

Якісне звучання та режим прозорості

Якісне звучання та режим прозорості

Обираючи навушники, звертайте увагу на якість звучання та наявність режимів шумопоглинання. У Bang & Olufsen зазначають, що інженери налаштували Beoplay HX так, аби можна було слухати музику саме так, як і передбачав виконавець. Для цього спеціально виготовили 40 мм динаміки з неодимовими магнітами, що забезпечують чітке та поглинальне враження від аудіо. А чотири спеціальні мікрофони гарантують оптимальну чіткість і якість звуку під час дзвінків і відеоконференцій.

Шумоізоляцію забезпечують преміумматеріали та щільно прилеглий дизайн Beoplay HX. Позбутися небажаних звуків допоможе адаптивне активне шумозаглушення останнього покоління, що підлаштовується під зовнішнє середовище. А режим прозорості дозволить чути навколишні звуки, не знімаючи навушники.

За бажанням ви можете налаштувати режим приглушення шуму під власні потреби в додатку Bang & Olufsen. Також у застосунку є спеціальний еквалайзер Beosonic для налаштування власного звукового профілю.

Швидкий заряд та автономна робота

Швидкий заряд та автономна робота

Аби ви не турбувалися про заряд, Beoplay HX оснастили літій-іонним акумулятором місткістю 1200 мА/ч. Для його повного зарядження вистачає приблизно три години. Навушники працюють автономно до 35 годин з увімкненим Bluetooth і системою активного шумопоглинання, а також до 40 годин за використання Bluetooth, що є найвищим показником серед моделей, представлених на ринку.

Бездротове під’єднання та функція Multipoint

Бездротове під’єднання та функція Multipoint

Beoplay HX мають бездротове під’єднання завдяки Bluetooth 5.1. Навушники також оснастили голосовим помічником, який можна ввімкнути з допомогою кнопки. Аксесуар запам’ятовує вісім попередніх під’єднаних гаджетів, а функція Multipoint дозволяє одночасне під’єднання двох пристроїв, аби не потрібно було перемикатися між ноутбуком і телефоном.

Купити

Матеріал підготовлено за підтримки