Бренд Reserved об’єднався для співпраці з 12 творчими поляками, які є представниками покоління Z. Результатом колаборації стала лімітована колекція RE.DESIGN, основна тема якої автентичність. Жіночу та чоловічу лінію одягу виконали у вуличному та вінтажному стилі, а також у стилі котеджкору (романтичний, казковий стиль, що максимально наближений до природи, – ред.). Також спеціально до прем’єри колекції ілюстраторка та графічна дизайнерка Ніна Кулик створила ілюстровані портрети всіх 12 RE.DESIGN-амбасадорів, які розмістять на будівлях Варшави.

The Village Україна разом із брендом Reserved склали добірку з 15 речей у вінтажному та класичному стилі з нової колекції.

Бомбер із вишивкою на спині

Ціна – 1999 гривень

Чоловічий бомбер пошили у світло-оливковому кольорі. Заокруглену в’язану горловину доповнили гумкою, а до двох основних кишень додали ще одну внутрішню. Спину моделі декорували вишиваним принтом.

Придбати

Сукня із зав’язками збоку

Ціна – 1799 гривень

Ця подовжена сукня чорного кольору щільно облягає тіло. Один бік декорували тонкими зав’язками в стилі котеджкору. А виточені шви спереду та ззаду зробили квадратної форми.

Придбати

Широкі штани з деніму

Ціна – 1799 гривень

Оригінальні чоловічі штани пошили зі 100% бавовни та доповнили кишенями спереду та ззаду. Також модель має широкий крій штанин у різних відтінках тканин.

Придбати

Сорочка з декоративним коміром

Ціна – 1399 гривень

Жіночу сорочку створили у світло-лимонному кольорі з легкої тканини. Широкі рукава декорували мереживом, а виріз – заокругленим коміром.

Придбати

Трикотажний жилет у вінтажному стилі

Ціна – 1899 гривень

Чоловічий в’язаний жилет із V-подібним вирізом декорували смугастим візерунком у вінтажному стилі. Модель можна носити як самостійну річ, так і поєднувати із сорочкою.

Придбати

В’язана сукня з оригінальним візерунком

Ціна – 1999 гривень

Сукню на тонких бретелях виконали в’язкою гачком. Її доповнили вінтажним візерунком. Переважні кольори – світло-рожевий, блакитний і жовтий. Модель зробили на тонких бретелях.

Придбати

В’язаний кардиган із яскравим візерунком

Ціна – 2299 гривень

Жіночий кардиган із квітковим візерунком зв’язали гачком. Для моделі обрали червоний, синій і жовтий кольори на контрасті з чорним. Рукава кардигана зробили широкими, а для застібки використали декілька ґудзиків.

Придбати

В’язаний светр із соняшниками

Ціна – 1599 гривень

Чоловічий светр у чорному кольорі прикрасили візерунком у вигляді соняшників. А широку горловину зробили заокругленою та доповнили гумкою.

Придбати

Куртка з комбінованих матеріалів деніму

Ціна – 1999 гривень

Для пошиття цієї чоловічої куртки використали різнокольоровий денім. Передню частину моделі доповнили чотирма накладними кишенями. Цю куртку рекомендують поєднувати зі штанами в такому ж стилі.

Придбати

Блуза та штани з абстрактним принтом

Ціна: блуза – за 699 гривень, штани – за 999 гривень

Блузу й штани створили з легкого напівпрозорого матеріалу з абстрактним принтом. Тканина, яку декорували вертикальними лініями, щільно прилягає до тіла. Речі можна як поєднувати одну з одною, так і носити окремо.

Картатий костюм із двобортним жакетом і штанами

Ціна: жакет – за 3599 гривень; штани – за 1899 гривень

Чоловічий двобортний жакет виконали з картатим принтом і доповнили гладкою підкладкою. Штани зі стрілками пошили в такому ж стилі. Речі можна поєднувати одну з одною або носити окремо.

Різнокольоровий жакардовий кардиган

Ціна – 1599 гривень

Жіночий кардиган зв’язали в м’яких пастельних кольорах. Для цієї моделі зробили завужені рукави та відкладний комір. Для застібки використали мінімалістичні ґудзики.

Придбати

Картате довге пальто

Ціна – 4499 гривень

Чоловіче картате пальто виконали у вінтажному стилі з відкладним коміром, тонким поясом і вертикальними кишенями. Довжина моделі сягає нижче колін.

Придбати
Придбати речі з колекції RE. DESIGN

Матеріал підготовлено за підтримки Reserved