Рукоділля набирає популярність серед користувачів соціальних мереж: хештеги #arts і #crafts в Instagram уже налічують понад три мільйони публікацій.

Враховуючи сучасні тренди, бренд Reserved представив нову капсульну колекцію Urban Craft, моделі якої прикрасили вишивкою та зв’язали гачком. Дизайнери зазначають, що колекція є даниною майстерності та роботі руками. Силуети в капсулі нагадують про 70-ті та домашні фотоальбоми. Також одяг із нової колекції пошили відповідно до стандартів сталого розвитку Eco Aware із сертифікованих екологічних матеріалів: органічної бавовни, целюлозного волокна та сертифікованої віскози тенсел, виробництво якої передбачає на 50% менше викидів вуглецю.

The Village Україна разом із брендом Reserved склали добірку із 12 речей з елементами ручної праці.

Сукня вільного крою з текстурованої органічної бавовни

Ціна – 1399 гривень

Модель виконали з високою круглою горловиною та рукавами-кімоно ¾ з оборками на манжетах. Застібку з ґудзиків розмістили спереду сукні, а широкий поділ доповнили оборкою.

Придбати

Джинсовий літній костюм із блейзером і штанами

Ціна – 1999 гривень за блейзер і 1399 гривень за штани

Джинсовий блейзер класичного крою пошили з м’якої органічної бавовни. Комір із вузькими лацканами, а прямі рукава ззаду доповнили розрізами на манжетах. Застібку блейзера зробили з ґудзиків. Спереду є дві кишені із клапанами. Штани декорували відстроченими стрілками з обох сторін і фальшивими кишенями ззаду.

Бавовняне пальто із запахом вільного крою

Ціна – 2299 гривень

Пальто насиченого синього кольору декорували шалевим коміром, а на спині додали відлітну кокетку. Широкі рукави мають складки на плечах, а манжети застібаються на кнопки. У комплекті також є пояс.

Придбати

Обтислий короткий топ із м’якого трикотажу

Ціна – 1099 гривень

Цю модель ручної роботи створили в чорному кольорі з білими краями. Топ має вузькі бретельки та застібку на гачки ззаду.

Придбати

Асиметрична сукня вільного крою з ажурним візерунком

Ціна – 2599 гривень

Чорну ажурну сукню прикрасили англійською вишивкою, а широкий поділ доповнили оборкою. Відкриту горловину зробили на гумці, що дозволяє відкрити плечі. Широкі рукави також зробили із зібраною гумкою на манжетах.

Придбати

Приталений комбінезон із текстурованої бавовни

Ціна – 1799 гривень

Комбінезон світло-жовтого кольору виконали із круглою горловиною зі збіркою. Ззаду розмістили застібку з обтягнених тканиною ґудзиків. Модель на бавовняній підкладці пошили так, що з боків є вирізи, а частина спини відкрита. До комбінезона також додали пояс, а у штанах-кльош є бокові кишені.

Літній комплект із блузи та спідниці

Ціна блузи – 1199 гривень, спідниці – 1599 гривень

Візерунок на тканині комплекту виконали ниткою білого кольору. Укорочену блузку вільного крою пошили з ажурної тканини з додаванням органічної бавовни. Високу горловину зробили заокругленої форми. Рукава-кімоно довжиною ¾ декорували оборками та гумками на манжетах. А розкльошену спідницю максі доповнили резинкою на поясі та двома боковими кишенями.

Сукня із квітковим принтом вільного крою

Ціна – 1399 гривень

Модель із силуетом «ампір» декорували оригінальним квітковим принтом. Спереду розмістили застібку з обтягнених тканиною ґудзиків. Об’ємні рукави зробили із зібраними гумкою манжетами.

Придбати

Куртка-бомбер із вишивкою

Ціна – 2299 гривень

Стьобану куртку-бомбер вільного крою виготовили з органічної бавовни на легкому утеплювачі та підкладці. Квітковий принт на рукавах виконали вишивкою у плоскій техніці. Манжети доповнили застібками на кнопках.

Придбати

В’язаний гачком топ

Ціна – 1099 гривень

Топ зв’язали з оригінальної кольорової тканини з додаванням органічної бавовни. Високу горловину зробили заокругленої форми. До моделі також можна підібрати спідницю з такої самої тканини.

Обрати речі з колекції Urban Craft

Матеріал підготовлено за підтримки