Український бренд Touch to створює комфортні та приємні на дотик домашні костюми для жінок. Їх виготовляють із натуральних італійських тканин високої якості. Особливістю дизайну багатьох костюмів є їхня відкрита спина. Як зазначають засновники бренда, одяг Touch to переносить фокус уваги на жінку, її внутрішній стан, почуття та бажання.

За кожну продану річ бренд Touch to передає 1% в організацію «Мама, посади дерево!». На ці кошти компанія висаджує дерева та допомагає компенсувати вуглецевий слід на планеті.

The Village Україна разом із брендом TOUCH TO створили добірку зручних домашніх речей.

Вельветовий жилет

Ціна – 3300 гривень

Цей жилет створили зі 100% італійського вельвету. Зручний крій дозволяє виконувати домашні справи та почуватися комфортно. Модель можна обрати із сірою, чорною, червоною або рожевою стрічкою уздовж краю. Власники бренда зазначають, що цей елемент одягу можна поєднувати з костюмом або носити його самостійно.

Придбати

Домашній костюм із бавовни

Ціна – 4500 гривень

Сорочка з футеру та штани з вельвету мають прямий крій. Верх костюма декорували квітковим принтом і рукавами-воланами, а на спині зробили невеликий виріз. Штани доповнили широкою гумкою та двома кишенями.

Придбати

Домашній костюм із віскози з квітковим принтом

Ціна – 3400 гривень

Кофту з натуральної віскози зробили з короткими рукавами та відкритою спиною. А широкі шорти доповнили зручною широкою гумкою. Костюм має прямий крій. Також його декорували квітковим принтом.

Придбати

Домашній костюм із вельвету

Ціна – 4200 гривень

Сіра кофта костюма має спущені плечі та широкі манжети рукавів на застібках. Білі штани прямого крою доповнили широкою гумкою для зручного носіння, а тканиною для костюма обрали натуральний вельвет.

Придбати

Домашній костюм із бавовни

Ціна – 4100 гривень

Крій кофти костюма – зі спущеним плечем. Вона має широку горловину, комірець-стійку та виріз ззаду. Широкі штани доповнили гумкою й кишенями. Верхню частину декорували квітковим принтом, а нижню зробили в рожевому кольорі. Цей бавовняний костюм пошили в одному розмірі. А штани можна підібрати на зріст 160–170 сантиметрів і 170–180 сантиметрів.

Придбати

Лляна сукня

Ціна – 3100 гривень

Цю елегантну та водночас комфортну сукню з льону створили у світло-зеленому кольорі. Модель має довжину міді та відкриту спину, а бретелі сукні декорували двома ґудзиками.

Придбати

Сукня-сорочка із квітковим принтом

Ціна – 1900 гривень

Модель зручна для носіння вдома завдяки широкому крою низу. Сорочку доповнили ґудзиками за всією довжиною та декорували квітковим принтом.

Придбати

Матеріал підготовлено за підтримки