Вдало підібраний подарунок дивує та надихає партнера. Новий годинник Apple Watch із пульсометром – на зайняття спортом, бездротові навушники AirPods – на сумісне прослуховування музики під час прогулянки, а нові моделі смартфона iPhone – на створення неповторних світлин і відео.

The Village Україна разом із Citrus створили добірку девайсів від Apple, які можна подарувати до Дня всіх закоханих.

Для фото та відеозйомки

iPhone 12

Ціна зі знижкою – 28 999 гривень

Смартфон iPhone 12 оцінять прихильники якісних фото та відео. У гаджета поліпшений режим нічної зйомки для фронтальної та основної камери. А якісну відеозйомку забезпечує розширення зі стандартом Dolby Vision та частотою до 30 кадрів у секунду. А ще ваш партнер(ка) точно оцінить швидку та енергоефективну роботу цього смартфона та інших моделей лінійки iPhone 12. Її забезпечує інноваційний процесор Apple – A14 Bionic.

Купити

iPhone 12 Pro

Ціна зі знижкою – 38 999 гривень

Покращені камери iPhone 12 Pro дозволяють створювати високоякісні відео для власного блогу, музичного кліпу або професійної зайнятості. Цей смартфон отримав потрійні модулі камери з LiDAR для роботи з додатками доповненої реальності. А ще він дозволяє записувати відео у форматі Dolby Vision, а також у HDR-режимі зі збільшеним охопленням кольорів. Закінчивши зйомку й монтаж, власники iPhone 12 Pro зможуть програвати матеріал на телевізорі через функцію AirPlay.

Купити

iPhone 12 Pro Max

Ціна зі знижкою – 40 499 гривень

Цей гаджет прийде до вподоби тим, хто полюбляє робити портретні фото. Потрійна камера iPhone 12 Pro Max має п’ятикратний оптичний зум і сканер LiDAR для створення портретів у нічному режимі та прискореного автофокусу при слабкому освітленні. Модель оснастили ще й найбільшим екраном за історію Apple – діагоналлю 6,7 дюйма. Створювати якісні відео з таким пристроєм не тільки легко, а і зручно.

Купити

Для здорового способу життя та прослуховування музики

Apple Watch SE

Ціна зі знижкою – 10 299 гривень

Це оновлена базова версія смарт-годинника, яку назвали за аналогією зі спрощеними версіями iPhone. SE має водонепроникний корпус із переробленого алюмінію. А завдяки підтримці стільникового зв’язку, можна телефонувати та відповідати на повідомлення. Слухайте музику та користуйтеся Siri прямо із зап’ястя, якщо iPhone неподалік.

Купити

Apple Watch 6

Ціна зі знижкою – 13 999 гривень

Смарт-годинник Apple Watch 6 відстежує фізичну активність протягом дня та надає показники з усіх тренувань. Важливою опцією стала можливість вимірювати рівень кисню у крові користувача. Його порушення може свідчити про перші стадії респіраторних хвороб. А ще з Apple Watch можна ділитися серцебиттям одне одного та завжди бути на зв’язку.

Купити

Airpods 2 покоління

Ціна зі знижкою – 4 999 гривень

Оновлені Apple AirPods тепер ще зручніші у використанні. Їх оснастили спеціальними сенсорами, тому коли ви знімаєте навушники, відтворення музики зупиняється. При цьому вони чудово взаємодіють як з iPhone, так і з Apple Watch, iPad і Mac. Також гаджет має функцію швидкої бездротової зарядки. Крім того, з AirPods можна слухати музику 5 годин без підзарядки, а час роботи в режимі телефонної розмови тепер до 3 годин.

Купити

Airpods Pro

Ціна зі знижкою – 7 999 гривень

Незалежно від того, прослуховуєте ви подкасти чи ритмічну музику – без навушників з якісним звучанням не обійтися. Окрім чіткого звуку, найновішу модель бездротових Apple Airpods Pro оснастили функцією активного шумозаглушення. А за допомогою датчика на корпусі можна перемикнутися на прозорий режим: зовнішній світ звучатиме так само природно, як і без девайса. А ще в AirPods Pro є спільний доступ до аудіо, що дозволяє слухати одну музику на двох. Ділитися навушником більше не потрібно – у кожного своя пара.

Купити

iPhone 12 Mini

Ціна зі знижкою – 25 499 гривень

Цю найменшу за розміром модель смартфонів Apple оснастили сучасною технічною «начинкою». iPhone 12 Mini отримав дисплей OLED Super Retina XDR із діагоналлю в 5,4 дюйма. Тобто за розміром девайс менший за iPhone 7, 8 та SE 2. Такі параметри оцінять прихильники спортивних активностей – легкий і компактний смартфон має витривалий процесор Apple A14 Bionic.

Купити

Для роботи та розваг

iPad 8 Gen

Ціна зі знижкою – 11 999 гривень

Підходить як для навчання, так і для розваг і творчості. iPad підтримує контролери для ігор, AR- і VR-додатки. Гаджет також дозволяє редагувати текст, шукати інформацію в інтернеті й одночасно спілкуватися з колегами через FaceTime. Щоби друкувати було зручніше, додайте повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard. А для дій, які потребують особливо високої точності, як-то створення дизайнерського проєкту або обробки фото, використовуйте мишу або трекпад.

Купити

MacBook Air M1

Ціна зі знижкою – 32 999 гривень

Основою для нового покоління ноутбуків Apple став чип M1, який забезпечує кращу продуктивність. Новий MacBook Air здатний витримувати без підзарядки 15 годин роботи у браузері та 18 годин перегляду відео. Як і інші моделі MacBook, він має екран із діагоналлю 13 дюймів та алюмінієвий корпус. А ще цей ноутбук абсолютно безшумний, оскільки він не має вентилятора.

Купити

MacBook Pro M1

Ціна зі знижкою – 44 999 гривень

Модель ноутбука MacBook Pro M1 отримала рекордну для всієї лінійки MacBook витривалість роботи – до 20 годин без підзарядки. А завдяки студійному мікрофону можна створювати якісний аудіоконтент. Гаджет також витримує навантаження ігор зі складною графікою завдяки 8-ядерному графічному процесору в максимальній конфігурації.

Купити

З 10 лютого на всі гаджети Apple в магазині Citrus діє знижка

Матеріал підготовлено за підтримки