2020 рік навчив нас цінувати турботу. Купити коштовний перстень чи милу листівку, відправити кошик із продуктами чи просто написати повідомлення зі словами підтримки – кожен вчинок, зроблений з любов’ю, має особливе значення. Саме тому напередодні новорічних свят нам хочеться зробити особливі подарунки близьким і друзям. І найкраще для цього обирати речі від локальних виробників, які також потребують нашої підтримки.

The Village Україна разом із найбільшою платформою локальних брендів «Всі. Свої» та Visa продовжує гід новорічними подарунками від українських виробників.


Дім і декор


Декоративна подушка від Soft25

Ціна – 440 гривень

Soft25 – український бренд постільної білизни та декоративних подушок. До свят пропонують обирати світло-сіру подушку. Її пошили з натурального льону та декорували вишивкою.

Келих від «Щось Цікаве»

Ціна – 360 гривень

Безпрограшний варіант подарунку – келихи на особливий випадок. Бренд «Щось Цікаве» пропонує оригінальні вироби з гутного скла. Львівські майстри власноруч виготовляють не тільки келихи, а й вази та скульптури.

Новорічні іграшки від MAVKA PRESENTS & DECOR

Ціна – 1 400 гривень

Шукати класичні подарунки в модерному виконанні варто у бренда MAVKA PRESENTS & DECOR. Цього року обирайте набір ялинкових прикрас, що складається з чотирьох куль яскраво-червоного та чорного кольорів.

Нічник від SABO concept

Ціна – 3 200 гривень

Такий подарунок сподобається дітям і дорослим. Дерев’яний нічник із LED-лампочками створили у формі зірки. Також для дітей бренд створює нічники й каталки. За словами команди, їхнє світло не турбує сон малюка, тому можна залишити їх увімкненими на всю ніч.

Рідке парфумоване мило від POETRY HOME

Ціна – 499 гривень

Рідке парфумоване мило Next door Singapore має натуральний якісний склад. Серед інгредієнтів – чорний перець, імбир, кмин, елема, евкаліпт, м’ята, кардамон, мускатний горіх, гвоздика, кориця, ваніль та інші. Бренд виготовляє також люксові аромати для дому у співпраці із французькими парфумерами: свічки, дифузори, саше, спреї та мило.

Пуф від Lomod

Ціна – 3 480 гривень

Якщо знаєте вподобання людини та стиль її квартири, хорошим подарунком стануть меблі. Lomod пропонують трендовий зелений пуф із дерев’яними ніжками. Усі пуфи бренда мають знімні ніжки, це спрощує процес транспортування. Також обирайте шафи, стелажі, хамонери, винотеки, підставки під вінілові програвачі, полиці та столи.

Масло для тіла від TOUCH

Ціна – 199 гривень

Цей подарунок сподобається прихильникам натуральної косметики. Він універсальний і підходить для різних типів шкіри, адже у складі продукту – 100% натуральна кокосова олія. Бренд TOUCH також пропонує скраби, пінки, тоніки, креми, пілінги, маски.

Фарфорова тарілка від maistrenko ceramics

Ціна – 400 гривень

Майстерня з виготовлення авторської кераміки maistrenko ceramics створює красивий посуд, який органічно виглядатиме в будь-якому інтер’єрі. Фарфорова тарілка – подарунок, який нагадуватиме про того, хто її подарував щоразу, коли нею користуватимуться. Обирайте одноколірні, із золотим кантом або з авторським розписом. Також марка має великий вибір тарілок, піал і чашок у різному оздобленні.


Одяг


Cпортивний костюм від REVELIN

Ціна – 1 432 гривень

Спортивний костюм уже став базою, яка знайде місце в будь-якому гардеробі. Бренд REVELIN створив зручний костюм вільного крою. Він на 98% складається з натуральних матеріалів. А завдяки вмісту синтетики річ не втратить форму та привабливий вигляд після першого прання.

Сорочка від Limitovano

Ціна – 4 900 гривень

Особливість цієї трендової сорочки в її прямому крої та силуеті. Річ створили з екошкіри та декорували накладними кишенями. На подарунок також обирайте інші позиції від бренда LIMITOVANO: спідниці, блузи та пальта. 

Боді від Icon Mania

Ціна – 1 355 гривень

Якщо ви прихильник практичних подарунків, то зверніть увагу на це боді. Така комфортна модель у чорному кольорі незамінна для холодної пори року. Крім того, його можна поєднувати з будь-яким елементом гардероба. А ще бренд пропонує штани, спідниці, пальта, пуховики й інші теплі та стильні варіанти, з яких можна скласти свій зимовий гардероб.

Жилет теплий від Tim Faden

Ціна – 1 700 гривень

Цей трендовий світло-зелений жилет утеплили синтепухом, тому це ідеальний подарунок на період морозів. Бренд шиє речі у простій лаконічній стилістиці, які підходять для створення базового гардероба. В асортименті – жакети й пальта, худі, світшоти, футболки, лонгсліви та костюми у стилі кежуал.

Светр від BYME

Ціна – 1 032 гривень

Светр BYME в білосніжному кольорі має вільний крій, асиметричний низ і високе горло. А ще він зберігає тепло, не сковує рухів і дозволяє створювати стильні образи. Таку модель можна поєднувати з офісними штанами та спідницями, денімом, шкіряними штани й навіть із шовковими сукнями-комбінаціями та сарафанами.

Домашній костюм від Pani Mariia

Ціна – 2 000 гривень

Домашній костюм від бренда Pani Mariia має приглушений синій колір та оригінальну фактуру. А штани прямого крою й сорочка-кімоно надають відчуття комфорту та мають стильний вигляд.

Дощовик від S-cape

Ціна – 1 995 гривень

Бренд S-cape випускає верхній одяг для жінок і чоловіків із 2015 року. В асортименті – технологічні та зручні яскраві куртки, дощовики, жилетки, парки, пальта, плащі, тренчі та аксесуари. Усі моделі S-cape мають продуманий функціонал для захисту від дощу, вітру та снігу. А ще дизайнер бренда звертає увагу на те, щоби речі можна було легко поєднати з образами в різних стилях, тому створює естетичні моделі сучасного крою.


Кераміка


Керамічна тарілка від Vokhra

Ціна – 320 гривень

Керамічну тарілку Vokhra створили в ніжних кольорах з абстрактним візерунком. Бренд Vokhra також пропонує чашки та плоскі тарілки з таким самим патерном. На подарунок можна зібрати повноцінний набір.

Керамічне блюдо від Vita Khaidurova

Ціна – 3 200 гривень

Vita Khaidurova – це бренд кераміки, яку створює художниця Віта Хайдурова. У своїх розписах вона особливу увагу приділяє деталям та яскравим кольорам. Керамічне блюдо зі стилізованою рибою – вдалий подарунок для тих, хто любить робити акценти на деталях в інтер’єрі.


Гастрономія


Крафтові джеми від Helig Craft

Ціна – 500 гривень

Крафтові джеми, фруктові мармелади та соуси пропонує обрати на подарунок бренд Helig Craft. У набір додають натуральні десерти з різними смаками. Наприклад, мармеладні груші «Ельфові груші» зробили в сиропі із власного соку з додаванням гірчиці, що надає їм пікантного смаку. Груші пакують у банку кубічної форми, що схожа на 2-кілограмовий шматок бурштину. Виробник рекомендує поєднувати їх із витриманими сирами, куркою, качкою, копченим м’ясом, морозивом або взагалі спробувати як окремий десерт.

Лімончелло від Limoncello 16/01

Ціна – від 50 до 250 гривень

Бренд Limoncello 16/01 виробляє лимонний лікер із 2018 року, надихаючись традиціями півдня Італії. Команда пропонує два різновиди: класичний лікер і кремовий. Перший має насичений і збалансований цитрусовий смак. У складі – лимон, вода, цукор і спирт. Кремовий напій із молоком м’якіший і солодший. За бажанням ним можна замінити десерт.

Подарунковий набір меду від «Медомік»

Ціна –155 гривень

Набір містить декілька різновидів натурального меду власного виробництва. Обирайте крем-мед із горіхами та сухофруктами, горіхи, залиті медом або медове вино у крафтовому або дерев’яному пакованні. Із квітня до серпня команда займається кочовим бджільництвом, переїжджаючи з місця на місце ближче до медоносних рослин. Якість меду підтверджують відповідні документи, а на пасіку є ветеринарний паспорт.

Новорічний набір шоколадних цукерок від Wander

Ціна – 240 гривень/8 цукерок

До зимових свят команда Wander підготувала спеціальну колекцію шоколадних цукерок «Merry Christmas». Обирайте у двох розмірах – на 17 і 8 цукерок. У колекції сніговики з фісташковою начинкою, різдвяні олені з мандариновим джемом, ялинки з ялиновим джемом, а ще золоті кульки зі смаком фундукового праліне та апельсинових цукатів.

Пляшка українського вина від Besarabia

Ціна – від 70 гривень

Прихильникам вина обирайте на подарунок будь-які позиції від бренда Besarabia. Він пропонує десятки видів вина, які виробляють виключно з винограду. Напої мають аромати вишні, перцю, ягід, варення, трав, екзотичних фруктів. А насичений смак виникає в результаті бродіння винограду й витримки вина в дубових бочках.


Аксесуари


Шапка від WhyNotDenim

Ціна – 1 400 гривень

Ця шапка з деніму різних відтінків стане яскравим акцентом і доповненням стритстайл-образу. А завдяки утепленій підкладці шапка не тільки стильна, а й практична в носінні. Також WhyNotDenim випускає джинсові жакети, штани, спідниці, шорти, сумки та аксесуари.

Ремінь від Two Bulls And A Carriage

Ціна – 1 100 гривень

Класичний шкіряний ремінь у коричневому кольорі можна поєднувати з речами й образами в різному стилі. Саме тому його пропонує обирати на подарунок сімейний бренд Two Bulls And A Carriage. Також виробник створює оригінальне взуття та ключниці високої якості.

Кольє від UMORANOVA

Ціна – 1 350 гривень

Кольє UMORANOVA створили з металу та декорували перлинами. Його можна поєднувати зі стриманими та елегантними образами. Бренд UMORANOVA робить оригінальні прикраси, що відбивають актуальні тенденції. А ще їх можна поєднувати з образами в будь-якому стилі: від класичного до спортивного.

Придбати подарунки від локальних брендів для вашого новорічного вішліста можна на платформі vsisvoi.ua, у мережі магазинів «Всі. Свої» чи на найбільшому маркеті подарунків Києва 25–27 грудня

Матеріал підготовлено за підтримки