Для значного покращення стану шкіри домашнього догляду може бути недостатньо.
Технологія Dermadrop TDA™ дозволяє безін’єкційно вводити у глибокі шари дерми необхідні живильні елементи й вітаміни. Вони борються з акне, пігментацією та віковими змінами.

Салонна процедура Dermadrop прийшла в косметологію з медицини: її розробили швейцарські та німецькі вчені для лікування суглобів. Сьогодні технологію захищають три патенти світового рівня, а її розвиток підтримала програма ЄС «EU HORIZON 2020».

The Village Україна разом із
Dermadrop TDA™ розповідають, як процедура Dermadrop розв’язує проблеми шкіри без ін’єкцій.

Як працює Dermadrop TDA™?

Запатентована технологія TDA™ доставляє активні компоненти у глибокі шари дерми за допомогою апарата Dermadrop. Він дозволяє безін’єкційно вводити гіалуронову кислоту, вітаміни й мікроелементи у глибокі шари дерми – живі клітини. Водночас крем у домашньому догляді проникає лише до рівня епідермісу, що складається з ороговілих клітин.

Під час процедури Dermadrop на шкіру наносять спеціальну сироватку за допомогою безконтактного методу. Апарат захоплює кисень із повітря, глибоко очищає його та подає в маніпулу із сироваткою для її активації та розщеплення на мікрочастинки. Під високим тиском і з особливою тактовою частотою сироватка потрапляє глибоко у шкіру. За допомогою імпульсу звукової хвилі її частинки розганяються до надзвукової швидкості – 265 м/с.

Завдяки цьому мікрочастинки активної речовини проникають у шкіру на глибину до 3,5 міліметрів. Крім того, у складі сироваток є запатентований LP3-комплекс. Його структура близька до ліпідних пластів рогового шару шкіри, що дозволяє комплексу проникати в ліпідний бар’єр дерми.

Як проводять процедуру?

Процедуру Dermadrop проводять у чотири етапи:

Етап 1. Демакіяж. Перед нанесенням сироваток шкіру очищають від макіяжу та забруднень.

Етап 2. Підготовчий. За допомогою трансдермального введення ексфоліанту Peeling+ TDA™ шкіру обличчя готують до введення сироватки. Пілінг робить її більш сприйнятливою до введення сироваток TDATM і посилює ефект від процедури.

Етап 3. Аплікація сироватки. Спеціаліст підбирає сироватку зважаючи на потреби шкіри. З 11 сироваток 4 – біоревіталізанти для зволоження, активації клітин та омолодження й ліфтингу. Ще 5 – розв’язують конкретні проблеми: акне, пігментація, опіки, доглядають за руками та нігтями, а додають густоти волоссю. Дві ж сироватки є чоловічими, вони борються зі старінням і подразненнями.

Етап 4. Завершальний. Після проведення процедури спеціаліст наносить на шкіру обличчя крем залежно від її проблем.

Які активні компоненти містять сироватки?

Підбирає сироватку фахівець-косметолог з огляду на стан і потреби шкіри. Усього в арсеналі Dermadrop TDA одинадцять активних сироваток, які розробили швейцарські вчені. Сироватки Dermadrop покращують текстуру шкіри, підвищують її зволоженість і дозволяють зменшити зморшки – це підтверджують split-face тести. Усі сироватки мають у складі вітаміни груп B, С, Е, а також гіалуронову та бурштинову кислоти.

Завдяки екстракту насіння анісу та азійській центелі у складі сироваток, HYAL N5 і HYAL N10 надають шкірі пружності та глибоко зволожують. У боротьбі зі старінням, зморшками та сухістю шкіри допоможуть комплекси Canaboost і Mitocell. Серед інгредієнтів – натрій РСА, коензим Q10, екстракти кореня імбиру, кофеїну, та гесперидину.

Сироватки Proderm, Dermacool і Polar розробили для проблемної шкіри. Вони допомагають у боротьбі з акне й запаленнями завдяки бісабололу, алантоїну, а також екстрактам куркуми, прополісу та босвелія серрата у складі. Чоловікам пропонують сироватку Fight для боротьби з ознаками старіння та Rescue – для проблемної шкіри. Через вищий показник тестостерону чоловіча шкіра грубіша за жіночу, тому формули цих сироваток «важчі» за інші.

Коли з’являється ефект від процедури?

Для «експрес»-покращення загального стану шкіри перед важливою подією достатньо однієї процедури Dermadrop. Проте для лікування акне, пігментації та розгладження зморщок знадобиться від п’яти процедур. Для цього спеціаліст підбере сироватку залежно від ваших проблем і потреб. А для «накопичувального ефекту» косметологи радять робити шість-десять процедур – це забезпечить ефект на шість-вісім місяців після проходження курсу.

Який період відновлення?

Особливість технології Dermadrop TDA™ в тому, що процедура не викликає болісних відчуттів у процесі та не пошкоджує шкіру. Методика Dermadrop TDA™ є неінвазивною, а процес нагадує масаж. Саме тому шкірі не потрібен час на реабілітацію після її проведення: немає лущення чи почервоніння. Проте завжди варто порадитися з косметологом щодо особливостей догляду за шкірою після процедури. Це допоможе підтримувати шкіру в здоровому стані.

Клініка сучасної косметології Ірини Кравчук
Київ, вул. Саперне поле 3, ЖК Бульвар фонтанів

Клініка «VIVA MEDICAL»
Київ, вул. Драгомирова, 18

Центр SOULSPA ANTI-AGE
Київ, вул. Антоновича 90/92

Салон «FEIZ»
Київ, вул. Замковецька, 106 Б

Клініка лікаря Валерії Рабізо
Київ, вул. Драгомирова, 3

Салон «Место под солнцем»
Одеса, пер. Сабанський, 3

Салон краси «Єва»
Рівне, вул. Костромська, 41

Cалон «NEW FACE»
Маріуполь, проспект Миру, 62

Центр естетичної медицини «NUCU Cosmetic»
Харків, пл. Конституції 2/2

Клініка лазерної медицини «Anabelle»
Запоріжжя, вул. Троїцький, 35

Клініка лікаря Марії Федчук 
Київ, вул. Евгена Коновальця, 36-Д

Скористуйтеся промокодом «TheVillage20», щоб отримати знижку -20%. Записатися на процедуру в будь-який зручний салон або клініку можна за телефоном +38 050 326 26 27

Хочу на процедуру

Матеріал підготовлено за підтримки