Український бренд меблів Drommel запускає бетаверсію підписки на один або кілька елементів для облаштування простору. Ціна місячної підписки для тестувальників пробної версії – від 299 гривень.

Оформити підписку можна на одну або кілька позицій від Drommel. Серед них – робочий стіл, рейл, стелаж для зберігання та інші.

У вартість підписки входить вибір моделі й кольору меблевої одиниці, безкоштовна доставка, вивезення після закінчення терміну використання та страхування від пошкоджень. Також раз на рік Drommel забезпечує безкоштовну логістику країною, якщо клієнт переїжджає, бажає змінити модель або колір. Товар можна викупити через рік після його використання за половину від його реальної вартості.

За словами команди бренда, важливою перевагою пропозиції від Drommel є економія. Адже ціна місячної підписки на робочий стіл менша за вартість будь-якої моделі з магазину. А ще можна не хвилюватися за відповідність кольору меблів з дизайном квартири – модель завжди можна замінити.

А ще 5% від вартості кожної підписки за перший місяць роботи бренд перерахує громадській організації «Україна без сміття».

Щоб дізнатися більше деталей про підписку, скористатися нею або залишити відгук про новий формат послуги від Drommel, потрібно заповнити анкету.

«В основі ідеї сервісу-підписки від Drommel лежить філософія про те, що важливо не володіти, а використовувати цінність, яку дає продукт, щоб створювати інші цінності для своєї сім’ї, бізнесу або захоплень», – засновник бренда Дмитро Федченко.

Оформити підписку

Матеріал підготовлено за підтримки Drommel