Huawei представили навушники Huawei FreeBuds Pro з динамічною системою активного шумозаглушення. Модель доступна в Україні за рекомендованою ціною 5 999 гривень.

Навушники Huawei FreeBuds Pro оснастили динамічною системою активного шумозаглушення

Дизайн

Дизайн навушників – мінімалістичний із прямими лініями. В Україні модель наявна в кольорах Carbon Black (чорний), Ceramic White (білий) і Sliver Frost (срібний). 

Ніжки Huawei FreeBuds Pro оснастили гідродинамічною конструкцією, що приглушує шум і вітер. Щоб увімкнути режим активного шумозаглушення, налаштувати гучність, відповісти на дзвінок або перемкнути трек, достатньо провести пальцем або торкнутися конкретного місця на ніжці. Також навушники індивідуально підлаштовуються до користувача, визначаючи та запам’ятовуючи його звички.

Режим шумозаглушення

Рівень шумозаглушення Huawei FreeBuds Pro – 40 дБ. Ззовні й усередині їх оснастили подвійними мікрофонами. За їхньої допомоги навушники швидко розпізнають шуми й можуть автоматично перемикатися між трьома режимами шумозаглушення – Ultra Mode (ультрарежимом), Cozy Mode (комфортним) і General Mode (загальним).

З увімкненим шумозаглушенням заряду навушників вистачає на 3,5 годин спілкування та 4,5 годин прослуховування музики. Із вимкненою функцією шумозаглушення навушники працюватимуть до 7 годин, а із зарядним кейсом – до 30 годин.

Рівень шумозаглушення Huawei FreeBuds Pro – 40 дБ

Hi-Fi-звучання

Серед стандартних функцій навушників – збалансоване звучання та відтворення високоякісного аудіо під час дзвінків чи прослуховування музики. А режим присутності Awareness Mode та активований режим Voice Mode дозволяють розрізняти звуки та голоси.

Huawei FreeBuds Pro підтримують підключення до двох пристроїв одночасно. Навушники працюють з ОС Android, iOS і Windows і швидко перемикаються між пристроями різних брендів.


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ Huawei