Зазвичай про гірлянди згадують під час зимових свят, але їх також можна використовувати для вечірки до дня народження, декору саду, вечірніх посиденьок із сім’єю на карантині або ж для затишку вашої кімнати.

Розумні гірлянди Twinkly – це новий спосіб освітлення на кожен день: від улюбленого вікна у квартирі до великого простору на вулиці. Можна налаштовувати кольори світлодіодів, програмувати час увімкнення та вимкнення за графіком чи поєднувати гірлянду з улюбленою музикою. Придбати їх можна в магазині техніки
MOYO.

The Village Україна разом із
 MOYO розповідають про розумні гірлянди, що поєднують світло, музику та геймінг.

Обирайте тип освітлення та розмір

У гірляндах Twinkly використовують інтелектуальні RGB-світлодіоди, що сяють будь-якими з 16 мільйонів кольорів. Або ж RGB+WLed чи AWW Led, у яких можна налаштувати колір тільки білих відтінків – від теплих бурштинових до холодних. Термін роботи – 30 000 годин. Існує кілька типів гірлянд за формою: Strings, Icicle, Wall, Cluster. Найпоширеніші моделі – на 150, 175 та 400 ліхтариків.

А підрахувати потрібну кількість лампочок і довжину гірлянди можна за допомогою зручного
калькулятора.

Поєднуйте з улюбленими треками

Усі гірлянди Twinkly другого покоління працюють із USB-драйвером Twinkly Music. Щоб поєднати світло та звук, впевніться, що в бумбокса чи акустичної системи є USB-вихід, а колонку та смартфон під’єднайте до однієї Wi-Fi мережі. У галереї обирайте музичні ефекти для настрою, простору чи події.

Twinkly Music має надзвичайно точний детектор BPM, завдяки якому вогники гірлянд «танцюватимуть» синхронно з музикою. Можна плескати в долоні й спостерігати, як Twinkly підморгуватиме кольорами. А за допомогою драйвера Twinkly Music можна використовувати голосове управління Google Assistant та Amazon Alexa.

Twinkly Music має надзвичайно точний детектор BPM, завдяки якому вогники гірлянд «танцюватимуть» синхронно з музикою. Можна плескати в долоні й спостерігати, як Twinkly підморгуватиме кольорами. А за допомогою драйвера Twinkly Music можна використовувати голосове управління Google Assistant та Amazon Alexa.

Грайте з гірляндами

Улітку 2020 року американський виробник професійного ігрового обладнання Razer оголосив про спільну колаборацію з брендом Twinkly. Відтепер усі розумні світлодіодні гірлянди Twinkly сумісні з ігровою клавіатурою Razer Chroma, а кожний хід у грі супроводжується різнокольоровими ефектами. Щоб синхронізувати ігрову клавіатуру з розумною гірляндою, завантажте програму Razer Synapse 3 та застосунок Twinkly Chroma Connector.

Обирайте для великої події та простору

Гірлянди можна з’єднувати між собою та синхронізувати в одну велику композицію до 4 000 LED-ламп або ж до 10 гірлянд. Кольори можна як налаштовувати масивами, так і керувати окремо кожним світлодіодом. А контролер освітлення з інтерфейсом Wi-Fi та Bluetooth і зручний мобільний додаток дозволяє швидко й легко налаштувати ефекти та анімацію на вибраному об’єкті гірлянди.

У Києві гірляндами Twinkly вже декорували сквер поряд з цілодобовим магазином MOYO, що на вул. Марка Вовчка, 18А.

У Києві гірляндами Twinkly вже декорували сквер поряд із цілодобовим магазином MOYO, що на вулиці Марка Вовчка, 18А.

Як працюють гірлянди Twinkly?

1. Розпакуйте та розвісьте гірлянди. Усі гірлянди Twinkly другого покоління можна використовувати на вулиці: вони мають захист IP44 та працюють за температури від -15С до +40С.

2. Завантажте застосунок для налаштування гірлянд на
iOS або Android.

3. Під’єднайтеся до Wi-Fi та надайте доступ до камери. Інноваційна функція Computer Vision дозволяє застосунку виявити положення кожного окремого світлодіода, тому після декорування простору просто зробіть фото вашої гірлянди.

Обирайте будь-які кольори та ефекти у галереї застосунку або створіть власний варіант. Для цього потрібно лише вибрати кольори та намалювати візерунок на екрані.

Обирайте будь-які кольори та ефекти в галереї застосунку або створіть власний варіант. Для цього потрібно лише вибрати кольори та намалювати візерунок на екрані.

Придбати гірлянду

Матеріал підготовлено за підтримки