30 жовтня в Україні стартують офіційні продажі Phone 12 та iPhone 12 Pro. А попереднє замовлення на сайтах офіційних реселерів Apple можна оформити з 23 жовтня. Цiна iPhone 12 – від 31 999 гривень, а iPhone 12 Pro – від 39 999 гривень.

до 1 листопада monobank надає безвідсоткову розстрочку на 12 платежів на покупку смартфона. Кількість товару обмежена.

З 23 жовтня можна зробити попереднє замовлення на сайтах офіційних реселерів Apple

Замовити нові моделі iPhone в бажаному кольорі можна в магазинах:

 «Цитрус»  Rozetka Moyo
 «Алло»  «Фокстрот» iOn
Comfy Eldorado Vodafone

iPhone 12 зробили легшим і тоншим за попередні моделі. А дизайн корпусу створили за прикладом класичної моделі iPhone 5 без закруглених граней. Смартфон оснастили алюмінієвою рамкою навкруги корпусу та надпотужним процесором A14 Bionic. Щоб знизити ризик пошкоджень, 6,1-дюймовий OLED-дисплей виконали з нового захисного матеріалу Ceramic Shield.

Подвійна камера iPhone 12 забезпечує високу якість зйомки навіть у нічному режимі. А відеозйомку в 4К уперше створили за стандартом Dolby Vision. Також модель має технологію MagSafe. Це система магнітів, що дозволяє прикріпити до смартфона бездротову зарядку чи нові аксесуари. Модель представили в п’яти кольорах: чорному, білому, червоному «(Product)red», зеленому та синьому.

До 1 листопада monobank пропонує безвідсоткове розтермінування на 12 платежів

iPhone 12 Pro так само збільшили до 6,1-дюймового OLED-дисплея, що забезпечує високу яскравість і контрастність. Модель оснастили покриттям Ceramic Shield і сталевими рамками корпусу.

Смартфон має три камери, технологію Lidar і спеціальний cофт для роботи з контентом. iPhone 12 Pro дозволяє знімати, редагувати та поширювати фото й відео кінематографічної якості. Модель наявна в чотирьох кольорах: класичному графітовому, сріблястому, оновленому золотому й «Тихоокеанському синьому».


Матеріал надано офіційним ДИСТРИБ’ЮТОРОМ – КОМПАНІЄЮ Asbis-Україна