7 жовтня бренд Huawei презентував смарт-годинник Huawei Watch GT2 Pro. Спортивна модель доступна в Україні в кольорі «Night black» за рекомендованою ціною 9 999 гривень. Серед переваг смарт-годинника міцний корпус, розширені функції для занять спортом, два тижні автономної роботи та бездротова зарядка.

Huawei презентував нову модель смарт-годинника Huawei Watch GT2 Pro

Дизайн

Циферблат годинника виготовили зі стійкого до пошкоджень сапфіру, а корпус із титану. Huawei Watch GT2 Pro підтримує понад 200 дизайнів циферблату та кастомізовані налаштування. Також користувачі можуть персоналізувати циферблат. Для цього достатньо прикласти годинник до смартфона для передання зображень із фотогалереї.

Циферблат годинника виготовили зі стійкого до пошкоджень сапфіру, а корпус із титану

Тренування

Нова модель підтримує понад 100 режимів тренувань для користувачів будь-якого рівня підготовки. Серед нових режимів катання та біг на лижах, сноуборд і гольф.

Режим катання на лижах відстежує середню швидкість, дистанцію, траєкторію, спуск, максимальний нахил, частоту серцевих скорочень, рівень насичення крові киснем та інші параметри з голосовими нагадуваннями для безпеки. А функція прокладання зворотного маршруту Route Back записує маршрут подорожі та використовує GPS для точного визначення місцеперебування. Це дозволяє смарт-годиннику швидко прокласти шлях назад, навіть за умови слабкого сигналу GPS.

Модель підтримує понад 100 режимів тренувань для користувачів будь-якого рівня підготовки

Моніторинг здоров’я

У Huawei Watch GT2 Pro вдосконалили можливості відстеження самопочуття. Модель визначає рівень насичення крові киснем (SpO2), що є важливим показником при визначенні стану дихальної системи користувача.

Також смарт-годинник забезпечує точне вимірювання пульсу завдяки LED-датчикам 6-в-1 та сапфіровій задній панелі, а також відстежує якість сну й рівень стресу протягом дня.

Циферблат виготовили зі стійкого до пошкоджень сапфіру, а корпус із титану

Матеріал підготовлено за підтримки Huawei