Український бренд Kachorovska разом з ілюстратором Сергієм Майдуковим створив капсульну колекцію. Артколаборацію «Kyiv. People. Places by Kachorovska x Sergiy Maidukov» присвятили Києву.

Для нової колекції Kachorovska Сергій Майдуков зобразив на футболках (790 гривень) три знакові київські локації – Дніпро, Київський велотрек і готель «Салют». А ще кастомізував кеди KYIV (3 500 гривень). На одну з моделей нанесли кольоровий фрагмент лого Kachorovska, який художник також модернізував у межах проєкту.

Kachorovska разом із Сергієм Майдуковим створили капсульну колекцію, присвячену Києву

«Колаборація Kyiv. People. Places by Kachorovska x Sergiy Maidukov – про людей, любов і Київ. Про те, як бачити та робити своє місто кращим щодня. Адже в кожного з нас свій Київ. Тут кав’ярні третьої хвилі та пішохідний міст через Дніпро; нестримні нічні рейви; креативні коворкінги та шахи в парку Шевченка; приховані стадіони та художні майстерні в комуналках. Тут острови, арки, сквери, трамваї на Подолі та дачі на Русанівських Садах. Тут люди, які наповнюють місто життям», – каже команда бренду Kachorovska.

«Наша співпраця вийшла легкою та наповненою. У шрифтовій роботі я хотів зайти на територію літер без знань про них і керуватися тільки геометричним чуттям. Я шукав різні підходи й зупинився на тому, що Kachorovska для мене про girl power. Мені резонує жіноче ім’я бренда, присутність сильних жінок по той бік назви, і я вирішив це обіграти через струнку, елегантну, але сильну літеру «a», що тримає на собі багатошаровий та яскравий український проєкт. А щодо обраних локацій, «Салют» – це золото, Дніпро – це свобода, велотрек – це перемога», – коментує Майдуков.


Матеріал підготовлено за підтримки Kachorovska