Після літнього відпочинку важливо не тільки налаштуватися на робочий лад, а й скласти комфортний і стильний гардероб. А щоб не витрачати багато часу на створення образів, спробуйте створити капсули – кілька комплектів речей, які легко стилізувати між собою.

The Village Україна разом із Ultrashop розповідають про чотири зручні та стильні образи для хлопців і дівчат. А актор серіалу «Школа» й учасниця гурту Open Kids діляться спогадами про шкільну форму та секретами створення офіційних луків.

Образ #1


Лера Дідковська

блогерка,
учасниця гурту Open Kids

«Я люблю стрит-стайл, тому шкільна форма для мене завжди була болісною темою. Учителів обурювало, коли я міксувала класику з конверсами або оверсайз футболкою. Хотілося більше волі, можливості проявити себе через власний стиль. Тому в школі я відокремлювала шкільний гардероб від повсякденного.

Крім того, офіційний стиль на мою сконцентрованість і продуктивність не впливає. Під час дистанційного навчання сиділа на парах у піжамі – на якості навчання це не відобразилося».


Жіночий жакет HUGO

13 990 гривень

HUGO – перший бренд німецького будинку моди Hugo Boss, що представив жіночу колекцію. Жакет виконали в червоному кольорі з відкладним коміром. Його декорували трьома кишенями та фурнітурою в колір.

Жіночі штани HUGO

7 990 гривень

Класичні жіночі штани на середній посадці створили в один колір із жакетом. Їх так само доповнили трьома кишенями, а ще застібкою на ґудзику й блискавці. Для офіційного образу поєднуйте з класичним взуттям, а для кежуал-луків – з кросівками.

Жіночий топ HUGO

3 990 гривень

Приталений білий топ створили з віскози. Доповнили річ актуальним коміром-стійкою. Поєднуйте з контрастними жакетами та сорочками.

Жіночий рюкзак Guess

4 990 гривень

У новій колекції бренд Guess презентував пудровий рюкзак на блискавці. Його декорували чорно-білим принтом, а ще золотистим лого, фурнітурою й брендованими ручками. Рюкзак має одне відділення, дві зовнішні та чотири внутрішні кишені.

Образ #2


Даня Вегас

актор, музикант,
блогер

«У моїй школі не потрібно було носити шкільну форму, проте через дорогу був ліцей, де форма була обов’язковою. Звісно, це надає відчуття рівності, проте забирає відчуття індивідуальності. Класно, коли одяг не придушує твою унікальність. Якби мав такий у шкільні роки, «таскав би» із задоволенням не тільки в школі, а й поза нею.

До того ж є певна магія одягу: офіційні образи допомагають бути більш зібраним і сконцентрованим. Коли одягаю улюблений костюм-трійку, одразу почуваюся діловим, тримаю поставу, вираз обличчя стає серйозним, а тембр голосу – нижчим».


Чоловічий бомбер HUGO

15 990 гривень

Вовняний бомбер прямого фасону створили з відкладним коміром, що надає йому класичності. Модель має три зовнішні й одну внутрішню кишеню, а також сріблясту блискавку. Для зручності низ бомбера зробили еластичним і декорували його патчем-лого.

Чоловічі штани HUGO

6 990 гривень

Штани також виготовили з вовни в колір до бомбера. Завужена модель має чотири кишені та металеву фурнітуру: блискавку й ґудзики. А еластичний пояс і зав’язки дозволяють контролювати висоту посадки штанів.

Чоловіча кофта Boss

7 990 гривень

Темно-синя кофта має 100 % бавовни в складі. Її декорували білою смужкою, а високий комір доповнили металевою блискавкою в колір.

Чоловічий рюкзак HUGO

13 990 гривень

Чорний рюкзак має одне відділення та три зовнішні кишені. Його доповнили металевою фурнітурою: блискавкою та фастексом. Декорували аксесуар тисненням-лого й брендованими пулерами.

Образ #3


Лера Дідковська

блогерка,
учасниця гурту Open Kids

«Завдяки тому, що в університеті немає форми, я сміливо експериментую з образами під настрій. Одяг – мій спосіб себе виразити. Іноді переодягаюся кілька разів перед виходом, адже образ має повністю відображати мій настрій і мене загалом. Крім того, звертаю увагу на аксесуари – куди без них! Маю багато прикрас та окулярів, які ношу щодня.

А ще я впевнена, що в умовах, коли всі мають виглядати однаково, можна виділитися завдяки особистим якостям таким, як: упевненість у собі та харизма».


Жіночий світшот Guess

2 890 гривень

Чорний світшот з бавовни декорували яскравими манжетами на рукавах і брендованою контрастною тасьмою. Щоб розбавити офіційний образ, комбінуйте світшот із класичною сорочкою.

Жіноча спідниця Guess

3 590 гривень

Денім не виходить з переліку трендів уже кілька сезонів поспіль. Його можна легко поєднувати з образами в різних стилях. Якщо обираєте джинсову мініспідницю для стриманих луків, міксуйте її з класичними елементами гардероба, наприклад: сорочкою, жакетом або лоферами.

Жіноча сорочка Superdry

2 290 гривень

Класична біла сорочка має 100 % бавовни в складі. Її доповнили брендованою фурнітурою та логотипом. Для кежуал-образів носіть з підкоченими рукавами.

поясна сумка HUGO

5 990 гривень

Аксесуар доповнить як повсякденні, так і більш класичні образи завдяки неоновим білим і рожевим вставкам. Зовнішню кишеню сумки декорували світловідбивними елементами та логотипом.

Образ #4


Даня Вегас

актор, музикант,
блогер

«Офіційний стиль я завжди намагаюся розбавити, компенсувати чимось більш легким. Зараз у мене багато роботи, тому в пріоритеті – мобільність. Класичний костюм не дуже зручний для такого ритму життя, тому я знаходжу баланс між класикою, кежуалом і спортом.

Водночас вважаю дуже витонченим виділятися за допомогою аксесуарів. Я колекціоную литі значки, що чіпляються на лацкан або кишеню. Серед них – відомі особистості такі, як: мій улюблений Тесла, космонавти, собака Лайка. А ще характерні для різних часів атрибути, наприклад, Nokia 3310».


Чоловічий світшот Guess

2 590 гривень

Чорний світшот має в складі 100 % бавовни. Його доповнили сірими вставками та лого. Одягайте під джинси для кежуал-образів і класичні штани для офіційних луків.

Чоловічі джинси Levi's

4 490 гривень

Завужену модель 512 Slim Taper Levi's створили в сірому кольорі. Денім доповнили потертостями та патчем-лого. Джинси мають п’ять кишень, а також металеву фурнітуру.

Чоловіча сорочка HUGO

3 690 гривень

Класична біла сорочка – незмінний елемент базового гардероба. Бавовняну сорочку від бренду HUGO представили з контрастними вставками з люрексової нитки. Їх додали на манжети й комір.


1 вересня 2020 року відкрили перший
мультибрендовий офлайн-магазин Ultrashop.

Тут зібрали одяг та аксесуари від таких світових брендів як
HUGO, Levi’s, Guess, Superdry, Karl Lagerfeld та Baldinini.

Адреса: 
ТРЦ «Retroville», 
проспект Правди, 47


Матеріал підготовлено за підтримки