Навіть в улюбленій квартирі інтер’єр може з часом приїстися, а декор – набриднути. Проте не поспішайте робити ремонт та інші кардинальні зміни. Спробуйте додати яскравих акцентів, підібрати більш функціональні меблі або звільнити простір.

Український бренд «Венето», що існує на ринку вже понад 20 років, випустив нову лінійку м’яких крісел-стільців. Усі моделі можна обрати в різних тканинах і кольорах. Це дозволяє сконструювати стілець під будь-який дизайн інтер’єру та власні уподобання.

The Village Україна разом з «Венето» розповідають, як поліпшити квартиру за допомогою стільців.

Додайте яскравих акцентів

Якщо ви надаєте перевагу нейтральним відтінкам в інтер’єрі, але хочете «освіжити» свою оселю, додайте яскравих акцентів за допомогою меблів і декору. Для цього підійдуть подушки та кольорові стільці. Наприклад, крісло-стілець «Марті» має незвичний і водночас ергономічний дизайн. «Венето» пропонують його в яскравих кольорах залежно від обраної вами кольорової гами. Такий контрастний акцент доречно виглядатиме як у класичних, так і в хай-тек інтер’єрах.

Об’єднайте кімнати меблями в єдиному стилі

У дизайні інтер’єру важливо не тільки витримати єдиний стиль, а й стилістично поєднати між собою всі кімнати. Для цього достатньо доповнити їх схожим декором або меблями. Наприклад, м’які крісла-стільці «Інді» від «Венето» стилістично поєднають різні частини квартири. Стільці виконані в мінімалістичному стилі, завдяки чому їх можна обрати для квартир у скандинавському, лофт та інших стилях.

Створіть комфортний робочий простір

Якщо ваша квартира невелика або ви прихильник мінімалізму, робочий простір важливо організувати максимально компактним і зручним. Для цього обирайте функціональні меблі невеликих розмірів: стільці, столи, шафи. Крісла-стільці «Колін» і «Марті» мають оригінальну конфігурацію, завдяки чому займають небагато простору. А ще вони гармонійно підходять для будь-якого інтер’єру, тому розмістити їх можна на балконі, у спальні та будь-якій іншій кімнаті. Крім того, спеціалісти «Венето» зробили стільці максимально ергономічним для тих, хто довго працює за столом.

Подбайте про достатню кількість місць для гостей

Якщо ви часто приймаєте гостей, то, напевно, стикаєтеся з проблемою нестачі стільців. Доводиться збирати їх по різних кімнатах, а якщо стільці великі, то ще й зсувати їх максимально близько один до
одного. Для цього оберіть такі зручні моделі, як: «Робін», «Полі», «Колін» та «Інді» від «Венето».

Створіть своє затишне місце

Мати вдома улюблене місце для релаксу, де можна зручно вмоститися та почитати книгу або просто поскролити стрічку, обов’язково. Але не засмучуйтеся, якщо знайти улюблене місце у квартирі не вийшло: його можна легко створити. Крісло – база, яку ви можете доповнювати декором та іншими меблями на власний розсуд. Для цього обирайте таке затишне крісло-стілець від «Венето», як: «Колін», «Марті» або «Полі».



Крісло-стілець «Марті»

Крісло-стілець «Марті»

Крісло-стілець «Інді»

Крісло-стілець «Інді»

Крісло-стілець «Інді»

Крісло-стілець «Інді»

Крісло-стілець «Марті»

Крісло-стілець «Колін»

Крісло-стілець «Марті»

Крісло-стілець «Кріс»

Крісло-стілець «Робін»

Крісло-стілець «Колін»

Крісло-стілець «Інді»

Крісло-стілець «Робін»

Крісло-стілець «Полі»

Крісло-стілець «Марті»

Крісло «Колін»

Крісло «Колін»

Матеріал підготовлено за підтримки