Huawei випустив нову модель смартфона Huawei P40 lite E, що має три камери. В Україні вона доступна за ціною 4 699 гривень.

Серед базових характеристик моделі – 6,39-дюймовий дисплей із маленьким вирізом під фронтальну камеру, акумулятор місткістю 4 000 мА/годину та процесор Kirin 710F.

система трьох камер

До системи трьох ШІ-камер входять 48-мегапіксельна камера, 8-мегапіксельна ультраширококутна камера та 2-мегапіксельна камера для портретних знімків.

48-мегапіксельна камера дозволяє робити знімки з високою роздільною здатністю завдяки широкій діафрагмі. А ½-дюймовий сенсор сприймає більше світла – так фото виходять якісними, деталізованими й чіткими, навіть в умовах низького освітлення та вночі.

8-мегапіксельна ультраширококутна камера на Huawei P40 lite E забезпечує поле огляду 120°. Завдяки широкій перспективі вона особливо зручна для фотографій пейзажів. Крім того, вона додає світлинам відчуття простору.

Huawei P40 lite E також має режим широкої діафрагми, що дозволяє робити фото з ефектом боке (м’якого розфокусованого фона – ред.). Для цього 2-мегапіксельна камера для визначення глибини працює з 48-мегапіксельною основною камерою, щоб виміряти відстань між вами та камерою. 

За словами розробників, завдяки розширеним можливостям штучного інтелекту Huawei, новий смартфон Huawei P40 lite E має провідні функції камери. Серед них – ШІ-функція розпізнавання сцени, нічний режим, портретний режим та інші.

Програми на Huawei P40 lite E можна завантажити через попередньо встановлений на смартфон фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery. Додатки, яких не вистачає, можна знайти через пошуковий рядок віджета Petal Search, що також доступний для завантаження в AppGallery. Детальніше про платформу можна дізнатися за посиланням.


Матеріал підготовлено за підтримки Huawei Consumer Business Group