Стилістка зі Львова Наталія Новіцька займалася персональним стайлінгом у Лондоні, працювала стилісткою на фешн-зйомках і розробляла капсульні колекції для українського бренду впродовж декількох сезонів.

Цьогоріч Новіцька створила першу колекцію сезону SS 2020 для власного бренду NATALIYA NOVITSKA. До колекції увійшли сукні, а ще – жіночі та чоловічі костюми-трійки актуального крою. Для їхнього створення використали натуральні вовну й шовк.

The Village Україна спільно з молодим українським брендом NATALIYA NOVITSKA підібрали 9 образів на щодень і вечірніх виходів.

Білий костюм-трійка
з брюками або шортами

Крій цього білого приталеного костюма створює силует пісочного годинника. Модель представлена у двох варіантах: літній із шортами та класична модель із завуженими брюками. Актуальності костюму додає трендовий жилет та акцент на плечі в жакеті.

Вартість: піджак – 6 400 гривень,
брюки – 3 700 гривень, жилет – 3 500 гривень, шорти – 3 300 гривень.

Шовкова блуза з брюками чоловічого фасону

Елегантна блуза з вільним силуетом і трендовими рукавами-ліхтариками виготовлена зі 100% шовку. Для контрасту з романтичною блузою, образ можна доповнити брюками чоловічого крою з низькою посадкою, стрілками й манжетами.

Вартість: блуза – 5 000 гривень, штани – 4 200 гривень

Білий оверсайз костюм 

Бренд NATALIYA NOVITSKA розробив універсальну модель костюму, яка підходить як чоловікам, так і жінкам. Крім того, маскулінний крій чоловічого оверсайзу костюму не втрачає актуальності та добре грає в контрасті з жіночними аксесуарами.

Вартість: піджак – 6 700 гривень, штани – 3 700 гривень

Оверсайз костюм із шортами-бермудами

Цей бежевий костюм пошили з натуральної костюмної шерсті. Піджак з акцентованими плечима й трендовими шортами-бермудами з низькою посадкою створюють мінімалістичний розслаблений силует. Костюм можна доповнити білим кроп-топом – універсальною базою для будь-яких образів.

Вартість: піджак – 6 180 гривень, шорти-бермуди –
4 200 гривень, білий кроп-топ – 2 400 гривень.

Приталений костюм і топ з органзи

Класичний чорний костюм з якісної тканини – основа базового гардероба. Він ідеально підійде для створення бізнес- і кежуал-образів. Бренд NATALIYA NOVITSKA пропонує доповнити його топом з органзи з об’ємними воланами. Невагомий топ пудрового кольору збалансовує строгі лінії костюму й перетворює образ на вечірній.

Вартість: піджак – 7 800 гривень, штани – 4 300 гривень, топ – 3 600 гривень

Бежевий оверсайз костюм

Бежевий оверсайз костюм пошили з літньої шерсті. Він добре тримає форму й температурний баланс тіла за будь-якої погоди. Це універсальна модель, що доповнить як чоловічий, так і жіночий гардероб. З ним можна створювати розслаблені й трендові образи, граючи на контрасті з маскулінним силуетом.

Вартість: піджак – 7 800 гривень,
штани – 4 300 гривень

Шовкова блуза з жилетом і шортами

Костюмні шорти та жилет – головні тренди цього літа. У NATALIYA NOVITSKA їх створили з тонкої літньої шерсті чорного кольору. Якщо комплект доповнити тонкою блузою вільного силуету, вийде легкий і жіночний образ на вечір.

Вартість: блуза – 5 000 гривень, жилетка – 3 300 гривень, шорти короткі – 3 200 гривень.

Чорна мінісукня

Чорна мінісукня фасону бейбідол із трендовими об’ємними рукавами та пишною спідницею. Об’ємні елементи крою деконструюють силует і створюють легкий образ. Сукня виготовлена з тонкої шерсті, тому стане вдалим вибором для літнього гардероба.

Вартість: 6 500 гривень


Пудрово-рожева сукня

Сукня з тонкої органзи ніжного пудрово-рожевого кольору з об’ємними воланами – вдалий вибір для романтичних образів. Крій сукні можна стилізувати з жакетами класичного крою.

Вартість: 6 400 гривень

ФОТО:

Stephan Lisowski

МОДЕЛЬ:

Kateryna Zub

ЗАЧІСКА та МАКІЯЖ:

Yevgeniya Kozlova

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ