Стритстайл у стилі дев’яностих не втрачає актуальності. Італійський бренд одягу Napapijri випустив дві колекції весна-літо 2020 з елементами вуличного стилю – The Wonder Premium Casualwear Collection і The Tribe Streetwear Collection

На створення колекції SS20 Wonder дизайнерів надихнули подорожі. У ній переважають яскраві природні кольори, тропічні принти, голографічні малюнки та деталі із сітки.

Для колекції SS20 The Tribe створили класичні футболки й світшоти, прикрашені елементами з колекції минулих років SS18 Napa by Martine Rose. Це комфортний одяг на кожен день у вуличному стилі.

The Village Україна разом із Napapijri розповідають про речі для чоловічих і жіночих літніх образів.


Для нього


Анорак Astros Color Block

Анорак із поліаміду вишневого кольору з помаранчевими вставками на плечах і комірі розробили для дощових літніх днів і прохолодних вечорів. Він легкий, водостійкий і не пропускає вітер. Куртка має застібку-блискавку, регульований поділ і манжети, а також сітчасту підкладку.

4 699 гривень (зі знижкою – 3 289 гривень)

Футболка Saty

Для створення цієї бавовняної футболки дизайнери надихалися елементами колекції SS18 Napa by Martine Rose. У ній британська дизайнерка чоловічого одягу Мартін Роуз використала горизонтальний смугастий принт у контрастних кольорах. Модель доповнили човноподібним вирізом на шиї та ребристим кантом.

1 799 гривень (зі знижкою – 1 259 гривень)

Куртка Athell

Куртка світло-сірого кольору із синіми вставками двох відтінків. Модель має чіткий силует, знімний капюшон і сітчасту підкладку. Athell зробили з поліамідної високоякісної тканини, що захищає від дощу та снігу. Доповнили кишенями з клапаном і застібками-блискавками. А за допомогою резинок куртку можна регулювати знизу та на талії.

9 999 гривень (зі знижкою – 6 999 гривень)

Бермуди Nerin

Шорти кольору хакі виготовили з комбінації еластичних матеріалів – бавовни, поліестеру й еластану. Бермуди мають дві зовнішні кишені та регульовану талію.

3 299 гривень

Бермуди NIble

Ще одну модель чоловічих шортів бренд представив у коричневому кольорі. Завдяки крою, еластичній тканині та зав’язках на талії, шорти стануть ідеальною базою для повсякденних образів на літо. Бермуди доповнили кишенями на застібках-блискавках.

3 699 гривень


 Для неї


Сорочка Garb

Жіночу сорочку з коротким рукавом виготовили з віскози. Італійський бренд зазначає, що на яскравий помаранчевий колір і друкований принт надихнули австралійські пейзажі. Модель доповнили накладною кишенею, створивши актуальну асиметрію, і відкладним коміром без ґудзика.

2 399 гривень

Світшот Milbe Colour Block

Світшот із нової колекції виготовили з бавовни високої якості Supima Cotton Collection від Napapijri. Наддовгі штапельні волокна надають матеріалу додаткову міцність, м’якість і протистоять знебарвленню й деформації речі. Світшот має класичний крій і дві приховані кишені. А кольорові блоки та яскраві шви надають духу 90-х. Натуральна бавовна довго зберігає тепло, тому світшот підійде для довгих вечірніх прогулянок.

3 999 гривень (зі знижкою – 2 799 гривень)

Легінси Milbe Colour Block

Ці легінси в комбінації зі світшотом Milbe Colour Block стануть ідеальним спортивним комплектом. Висока талія та еластичний легкий поліестер створюють комфортні умови для активного відпочинку. Обирайте для занять спортом або на кожен день, доповнюючи образ улюбленими кросівками та простими базовими футболками чи кроп-топами.

1 999 гривень (зі знижкою – 1 399 гривень)

Куртка Athell

Жіночу куртку бренд Napapijri створив у жовтому, помаранчевому та білому кольорах. Модель водонепроникна завдяки надміцному поліаміду у складі, а сітчаста підкладка дозволяє тілу дихати. Резинки, що регулюють низ і талію, дозволяють краще захистити себе від дощу та вітру. 

8 999 гривень (зі знижкою – 6 299 гривень)

Парка Aron Superlight

Мінімалістична яскрава парка захистить від дощу та вітру завдяки високому коміру та довжині. Резинка на талії дозволяє коригувати силует. У створенні куртки використали технологію ультразвукових швів, які додатково проклеїли. Це надало тканині легкості й водостійкості. Доповнили річ глибоким капюшоном і зовнішніми кишенями на блискавках.

9 999 гривень (зі знижкою – 6 999 гривень)

Анорак Infinity Rainforest

Популярну модель екоанораку Infinity Rainforest виготовили з перероблених матеріалів.

Крім іншого, використали регенерований нейлон ECONYL®. Це високоефективна нейлонова пряжа, зроблена з використаних рибальських сіток. Тканину можна переробляти незліченну кількість разів, не жертвуючи якістю. Анорак водостійкий і не пропускає вітер, наявний у рожевому та помаранчевому кольорах.

9 999 гривень (зі знижкою – 6 999 гривень)

Матеріал підготовлено за підтримки