Криза – це час для допомоги іншим. L’Oréal Україна безкоштовно передасть лікарням, аптекам, будинкам для людей похилого віку та продовольчим мережам понад 100 000 продуктів. Товари у лікарні будуть доставлені безкоштовно завдяки програмі «Гуманітарна пошта України» від компанії «Нова пошта».

Усі заходи, вжиті компанією в Україні, є частиною глобальної Програми солідарності, яку Група L’Оréal реалізує у всій Європі. Її мета – долучитися до боротьби з коронавірусом. Благодійними партнерами ініціативи виступають благодійний фонд «СпанБонд» та міжнародний фонд «Let’s Help», який опікується самотніми людьми похилого віку у геріатричних пансіонатах.

The Village Україна разом із L’Oréal Україна розповідають, як міжнародна компанія долучається до боротьби з коронавірусом в Україні.

{{cardIndex + 1}}
{{cardIndex + 1 + '/' + cards.length}}

L’Oréal Україна – один із лідерів на ринку косметики та парфумерії (№ 1 Косметична група у світі). Філію в Україні створено 2004 року. Станом на 2019 рік в Україні понад 270 працівників і 88 000 працівників у різних філіях компанії у всьому світі, у 2019 році зареєстровано 497 патентів на винаходи. Компанія представлена (має філії) у 150 країнах світу та володіє портфоліо з 36 взаємодоповнювальних брендів.

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ