Self love – це не про егоїзм, а про уважність до себе. Тому в святковий період не забувайте приділити увагу догляду за обличчям, тілом і волоссям.

The Village Україна разом з Brocard розповідають про 15 подарунків, які захочеться зробити не тільки близькій людині, а й собі.

Мережа магазинів Brocard запустила онлайн-магазин, чим спростила процес вибору подарунків. На сайті можна знайти оригінальну продукцію від понад 300 брендів. А для замовлень від 380 гривень пропонують безкоштовну доставку.


Аромати


Парфумована вода Carolina Herrera Good Girl

Від 1 967 гривень (1 081,90 гривень зі знижкою) за 30 мл

Good Girl від Carolina Herrera належить до групи класичних квітково-східних ароматів – його можна носити як з денними, так і вечірніми образами. У парфумованій воді поєднали ноти жасмину, ірису й туберози, які залишають за собою шлейф з нотами какао, бобами тонка, сандалу та ванілі.

Купити

Парфумована вода Lanvin Modern Princess

Від 1 369 гривень (753 гривні зі знижкою)
за 30 мл

У парфумованій воді від Lanvin початкові ноти – це поєднання яблука й терпкої смородини. Серце парфуму – класичні ноти жасмину та фрезії. Для фінальних нот обрали акорди деревини, білого мускусу та ванільної орхідеї, що залишає шлейф пряного аромату.

Купити

Парфумована вода Jean Paul Gaultier Scandal By Night

2 081 гривня – 30 мл, 2 955 гривень – 50 мл

Любителям солодких ароматів варто звернути увагу на парфумовану воду Scandal By Night від Jean Paul Gaultier. У ній поєднали свіжі ноти апельсину й гарденії, які розкриваються в початкових нотах. Серце композиції – солодкий мед, що залишає за собою шлейф з ароматом пачулів.

Купити


Для волосся


Маска для волосся TOO COOL FOR SCHOOL EGG

699 гривень

Ця професійна маска надає волоссю обєму та гладкості, відновлює після фарбування, укладок і неправильного догляду. А також усуває ламкість. Зазначають, що ефект помітний уже після першого застосування. Яєчний порошок у складі зміцнює волосяні цибулини, прискорює ріст волосся та регулює внутрішньоклітинні процеси. 

Купити

Маска для волосся Collistar Special Perfect Hair

619 гривень

Серію Special Perfect Hair італійський бренд Collistar створив для догляду за волоссям і шкірою голови. Маска з цієї лінійки підходить для всіх типів волосся. Завдяки оліям аргани, жожоба й пасифлори вона посилює дію шампуню, зволожує шкіру голови та нормалізує процеси кровообігу. Крім того, засіб має ніжний легкий аромат.

Купити

Флюїд для волосся Alfaparf Semi Di Lino Sublime

811 гривень

Флюїд для волосся створили на основі олії льону. Він зміцнює волосся та робить його слухняним. Нанесіть на вологе волосся кристали перед розчісуванням – це полегшить процес укладання та надасть волоссю мякості й еластичності.

Купити


Декоративна косметика


Праймер для макіяжу Smashbox Photo Finish

1 250 гривень (875 гривень зі знижкою)

Цей праймер від Smashbox створили в Лос-Анджелесі для макіяжу на зйомках. Його особливість у тому, що він зменшує видимість зморшок і розширених пор. А SPF20 у складі захищає шкіру від ультрафіолетового проміння. Крім того, праймер підготує шкіру до нанесення макіяжу та зробить його більш стійким.

Купити

Блиск для губ Clarins Natural Lip Perfector

495 гривень (321,80 гривень зі знижкою)

Блиск для губ від Clarins додає блиску, обєму та зволоженості. Кремова формула має глянцевий фініш, не пересушує губи, не розтікається та тримається протягом дня. Продукт представили у форматі тюбика, що робить його зручним у використанні.

Купити

Туш для вій Collistar Infinito

769 гривень

Водостійку туш Infinito створили на основі натурального воску. Це допомагає зробити вії довгими, обємними та вигнутими. А зручна щіточка відділяє кожну вію, не склеюючи їх.

Купити


Для тіла


Лосьйон для тіла Payot Body Energy

1 199 гривень

Відновлювальний лосьйон надає шкірі мякості, пружності та здорового блиску. У складі продукту зелене яблуко та екстракт бамбуку. Вони підвищують тонус шкіри, перешкоджають утворенню мікротріщин, знижують набряклість і мають протизапальний ефект.

Купити

Крем для тіла Annayake 24H

1 169 гривень

Крем 24H від Annayake радять людям із сухою шкірою. Він насичує епідерміс корисними мікроелементами та забезпечує зволоження шкіри протягом 24 годин після нанесення. Легка, нежирна текстура має ніжний аромат і швидко вбирається.

Купити

Крем для тіла Kenzo Kenzoki Rice

1 390 гривень (973 гривні зі знижкою)

Крем для тіла від Kenzo має ніжну текстуру, а ще він зволожує і тонізує шкіру. Рисову воду в складі вилучили з рослини без застосування хімічних процесів.

Купити


Для обличчя


Патчі для шкіри навколо очей Secret Key 24H Gold Premium

540 гривень

Патчі Gold Premium First Eye від корейського бренду Secret Key знімають набряклість навколо очей та розгладжують зморшки. Пудра у складі відбілює, уповільнює процес старіння і живить шкіру корисними мікроелементами. Фітоекстракти забезпечують ліфтинг-ефект, наночастинки колоїдного золота у складі регулюють функції відновлення епідермісу. Бета-глюкан запобігає фотостарінню шкіри, зміцнює її, бореться із запаленнями.

Купити

Маска для обличчя Natura Bisse C+C Vitamin

1 632 гривні

Натуральну косметику від Natura Bisse створюють для шкіри обличчя, шиї та декольте. Маска C+C Vitamin очищує та зволожує шкіру, підтримує здоровий колір обличчя, відновлює клітини, тонізує шкіру та запобігає її зневодненню. У складі продукту вітамін С, цитрусова кислота, екстракт гіркого апельсина та олія ши.

Наносити маску варто двічі на тиждень і залишати на 15 хвилин, уникаючи зони навколо очей.

Купити

Маска для обличчя Origins Flower Fusion

190 гривень (133 гривні зі знижкою)

Тканинну маску з екстрактом квітки апельсинового дерева зробили на основі натурального екстракту бамбуку. У її складі є квітковий віск, що помякшує шкіру, зволожує її та надає сяйва і здорового вигляду.

Наносити маску варто на очищену шкіру на 10 хвилин. Після використання розподілити залишки по шкірі масажними рухами.

Купити

Матеріал підготовлено за підтримки