Аксесуари – майже безпрограшний варіант подарунку. З прикрасами важко прогадати, а ще вони можуть вдало доповнити образ на весну. 

The Village Україна разом з ЦУМ розповідають про 8 аксесуарів та 2 аромати, які можуть стати чудовим подарунком на 8 березня й допоможуть освіжити весняний гардероб.


Весняні аксесуари


Сережки Alighieri Jewellery

8 150 гривень

Натхненням для створення прикрас бренду Alighieri Jewellery стала «Божествена комедія» Данте. До того ж усі прикраси мають назви, що відсилають нас до твору італійця. Бронзові сережки із золотим покриттям дизайнерка Рош Махані створила у насиченому теплому відтінку жовтого. Масивні кільця неправильної форми мають застібки-метелики.

Кепка Ksenia Schnaider

1 500 гривень

Український бренд Ksenia Schnaider відомий своєю шубою з деніму та асиметричними джинсами. А на подарунок обирайте базовий аксесуар – чорну кепку з мікровельвету та з жовтим вишитим написом «Corruption». Крім того, кепки – це один з трендових аксесуарів, носити їх можна навіть
з класичними костюмами-двійками та пальтами.

Обруч з оксамиту Versace

8 250 гривень

Обручі залишаються в тренді вже кілька сезонів поспіль. Свій варіант трендового аксесуара Versace зробили з чорного оксамиту, доповнивши його характерними для бренду золотистими шпильками. Ідеально пасує до вечірніх образів.

Ланцюжок Timeless Pearly

10 550 гривень

У дитинстві дизайнерка бренду Леслі Четрід любила складати колажі з журнальних вирізок. Сьогодні золотий ланцюжок з якірним плетінням та підвіскою з перлин від її бренду Timeless Pearly виконали у стилі mix&match. Це дає змогу доповнити асиметричною прикрасою від французької дизайнерки повсякденний чи вечірній образ.

Сумка Sensi Studio

8 750 гривень

Цю соломяну сумку через плече від Sensi Studio виготовили ремісники з Еквадору. Модель поєднує сучасний стиль з традиціями аксесуарів з Південної Америки. Сумку доповнили коричневими шкіряними деталями – ремінцем і ручками. Такий аксесуар буде зручним як для активного життя в місті, так і під час відпочинку на пляжі.

Сумка №21

16 250 гривень

Сумка в червоному кольорі з білим написом «№21» по центру стане яскравим акцентом будь-якого образу. Для зручності її доповнили знімним чорно-білим ремінцем, а замість змійки використали кнопку.

Сумка на пояс
McQ Alexander McQueen

6 150 гривень (2 952 гривні зі знижкою)

Ідеальна модель для фанатів технологічного одягу та контрасту спорту й класики в образі – поясна сумка від демократичної лінійки McQ. Вона має два відділення. Сумку створили у чорному, неоновому жовтому та білому кольорах.

Сумка на пояс
Nanushka

12 850 гривень (4 129 гривень зі знижкою)

Цю поясну сумку на магніті популярний бренд з Будапешта створив з обробкою під пітона. Вона має одне відділення та одну внутрішню кишеню. Лаконічна форма сумки дозволяє легко поєднувати її з повсякденними образами й відображає філософію Nanushka.


Бонус – парфуми, якщо ви добре знаєте смак близької людини


Лімітована колекція парфумів Lavender від
Jo Malone London

1950 грн за 30 мл

У лімітованій колекції Lavender поєднали три парфуми, основною нотою яких
є англійська лаванда. Однак
у кожному ароматі лаванда розкривається по-різному.

Парфуми 24 OLD BOND STREET від Atkinsons

4 140 гривень

Аромат відтворили
за прикладом першого пряного англійського одеколону 1800 року. Для його створення свіжі ноти ялівцю, троянди й чорного чаю поєднали зі стійкими нотами диму та віскі з дубових бочок.

УСІ ПАРФУМИ МОЖНА ПРИДБАТИ НА ПЕРШОМУ ПОВЕРСІ В ЦУМ.

Матеріал підготовлено за підтримки

Обкладинка: The Kooples