Uspix – український бренд косметики для догляду за шкірою. Вона не містить ефірних олій і хімічних консервантів. Саме тому запахом косметика схожа на фармацевтичні мазі, а її термін придатності – до 2-3 місяців. Кожен засіб біотехнологи готують власноруч у день замовлення. Компанія позиціонує свої засоби як живу косметику.

У лінійці від Uspix є креми, муси, лосьйон і понад 30 видів масок. Останні є фірмовим продуктом компанії. Завдяки своїм природним інгредієнтам косметика Uspix допомагає підтримати шкіру в здоровому стані при демодекозі, акне, вугровому висипі, підліткових висипаннях і покращує її стан з віковими змінами.

The Village Україна разом з косметичним брендом Uspix розповідає, які засоби з натуральних інгредієнтів обрати для базового догляду за шкірою.

Лляна маска

Ця маска з льоном – гарний початок для ознайомлення з живою косметикою. Вона зволожує, усуває сухість і лущення, підвищує пружність та еластичність шкіри. А також допомагає розгладити неглибокі зморшки.

Маску радять використовувати для відновлення після пілінгу та лазерних процедур. Завдяки активним натуральним компонентам маску можна обирати навіть для підлітків від 12 років для розвязання проблем зі шкірою в підлітковому віці. Підходить людям з сухою, змарнілою шкірою.

Склад: ланолін, яєчні жовтки, карболова кислота <0,2, розчин бури та насіння льону.

50 мл – 125 гривень

120 мл – 250 гривень

Лосьйон для обличчя

Цей лосьйон для очищення підходить для всіх типів шкіри. Його варто використовувати перед нанесенням маски, щоби зробити м’яку ексфоліацію та нейтралізувати хлор після контакту шкіри з водою. Його також можна використовувати як засіб для зняття макіяжу. Крім того, лосьйон корисний продукт для підлітків: він має антибактерицидну дію та не пересушує шкіру.

Склад: вода, ланолін, мильна суспензія, розчин бури.

100 мл – 80 гривень

200 мл – 120 гривень

Чорнична маска

Чорничну маску розробили для проблемної шкіри. Ще вона покликана боротися з демодекозом і акне. Завдяки протизапальним антиоксидантним властивостям ягоди маска заспокоює подразнену, куперозну шкіру, усуває почервоніння і подразнення. Людям з проблемною шкірою косметологи Uspix радять робити маску щодня і тримати її на обличчі близько години. А в парі з іншими масками вона сприяє ліфтинговому ефекту.

Склад: паста ласара, яєчні жовтки, карбонова кислота <0,2, розчин бури, чорниця.

50 мл – 180 гривень

120 мл – 360 гривень

Живильний крем

Крем підходить для всіх типів шкіри. Засіб заспокоює шкіру після обвітрення та допомагає швидше відновитися після сонячних опіків. Також крем живить і помякшує суху шкіру. А в разі регулярного використання підвищує пружність та еластичність шкіри й покращує колір обличчя. Засіб можна наносити під очі як маску, змащувати руки, лікті та пяти. Також його можуть використовувати люди з гіпералергічною шкірою і навіть діти від року.

Склад: вода, ланолін, масло какао, спермацет китовий синтетичний, бджолиний віск, виноградна олія, розчин бури.

120 гривень

Сірий крем

Сірий крем висвітлює та прибирає прищі,  допомагає усунути інші шкіряні запалення. Засіб варто наносити локально – на запалення, ранку чи подразнення. Краще використовувати крем на ніч. На обличчі він непомітний та не береться грудочками, а також не пече й не сушить шкіру.


Склад: мумійо, паста ласара.

80 гривень

Матеріал підготовлено за підтримки