Даємо підказку: якщо на 14 лютого дарувати щось, що можете використовувати і ви, і ваш партнер – кількість подарунків для обох збільшиться. До того ж це зручно, економно та екологічно. А з 10 по 16 лютого в ЦУМ діють знижки до 70% на колекції осінь-зима обраних брендів. Актуальні ціни уточнюйте на сайті універмагу.

The Village Україна разом з ЦУМ розповідають про 9 подарунків, якими можна буде поділитися з партнером.

Безпровідна колонка X-mini

Тим, хто любить гучну музику та небанальні гаджети, радимо придивитися до цієї безпровідної колонки. Її легко підєднати до телефона через Bluetooth.

Крім того, колонку створили у вінтажному стилі в золотисто-чорному кольорі. Така деталь інтерєру гармонійно доповнить кімнату та потішить музикою обох.

Поясна сумка Coach

Чорну бананку на блискавці створили з одним відділенням, зовнішньою та внутрішньою кишенями. Доповнили сумку коричневими шкіряними деталями та білим логотипом. Аксесуар пасуватиме до образів на щодень.

Фотоапарат
POLAROID 600 – 96 Cam Jazz

Трикольоровий Polaroid містить 600 плівок. Подарунок оцінять як професійні фотографи, так
і аматори, адже завжди приємно залишати важливі спогади на плівці. З ним легко робити миттєві фото.

Худі Champion

Бавовняне худі в червоному кольорі. Правий рукав декорували білим написом,
а лівий – логотипом. Модель унісекс з капюшоном.

Рюкзак Sprayground

Бренд Sprayground відомий своїми незвичними моделями рюкзаків. Модель яскраво-червоного кольору не виключення – її доповнили білим декором у формі зубів. Рюкзак має шість зовнішніх кишень та одну внутрішню – практичний варіант на щодень.

Шарф Y-3

Бавовняний шарф від Y-3, доповнений білим масивним написом і логотипом бренду. Чорний колір аксесуара дає змогу легко поєднувати його з будь-якими кежуал-образами.

Тревел-набір
7 Lovers від
Carine Roitfeld

6 300 гривень (4 410 гривень зі знижкою)

Цей набір парфумів складається з 7 різних ароматів, які можна ділити з партнером. Головна порада: експериментуйте. 

У наборі:

• Парфумована вода
Kar-Wai

Копчений чай «Лунцзін» поєднали зі шкіряним ароматом натурального османтусу, ветіверу, бергамоту, кардамону, турецької троянди й жасмину.

• Парфумована вода Aurelien

Цей аромат створили на контрасті запаху квітів – жасмину та апельсинових квітів – та смоли, зокрема бензоїну, міри, пачули та чорної амбри.

• Парфумована вода George

Поєднання жасмину, троянди та ірису з класичними нотами дерева, землі та шкіри. Доповнили аромат смолами канабісу та гальбанума.

• Парфумована вода Orson

Аромат пелюсток глоду, туберози та іланг-ілангу поєднали з нотами сандалового дерева й венесуельських бобів.

• Парфумована вода Sebastian

Насичений аромат індійської туберози помякшили нотами сандалового дерева.

• Парфумована вода Vladimir

В основі запаху – марокканський ірис, ноти деревини та ванілі. На шкірі аромат розкривається грейпфрутом, бергамотом і французькою шавлією. А також пряними нотами натурального кедра і єгипетської герані.

• Парфумована вода Lawrence

Цей аромат вважають найбільш пряним у колекції. Парфумовану воду створили з нот жасмину, мускусу, агару та доповнили нотами кмину, коріандру й шафрану.

Politesse Santal blanc
від Serge Lutens

3 258 гривень (2 280 гривень зі знижкою)

Мускусні парфуми з колекції Politesse складаються з ароматів білого сандалового дерева, рожевих ягід і коріння ангеліки. Їх радимо обирати для тих, хто любить стійкі насичені аромати.

Molecule 02
від Escentric Molecules

4 400 гривень (3 080 гривень зі знижкою)

Molecule 02 відрізняється від парфумів своєю структурою. Цей аромат створюють з одного компоненту – молекули AMBROX. На шкірі вона розкривається нотами деревини та моря.

Усі парфуми можна придбати в офлайн-магазині «Бомонд» у ЦУМ.

Адреса:

Київ, вулиця Хрещатик, 38

Графік роботи:

10:00- 22:00

Матеріал підготовлено за підтримки

Обкладинка: фото: Денис Маноха; ассистент фотограф: Юрий Мазагаев; cтиль: Евгения Скварская; ассистент Стилиста: Мирослава Коваленко; макияж и Прически: Оксана Черепаня, Мария Собчук.