Пілінг PRX-T®33 від італійської компанії WIQo почали випускати в Україні з голографічною позначкою. Засоби з таким додатковим маркуванням продають з лютого.

Мета нової упаковки – підтвердити оригінальність продукту для споживача. Для цього на всіх флаконах та зовнішніх упаковках препарату розмістили:

унікальну голограму з кольоровим кодуванням;


 мікрошрифт;


 приховане зображення.


Усі мітки виготовили з багатошарових плівок, які руйнуються під час переклеювання, що не дозволяє використати їх повторно.

Компанія Ukrainian Aesthetics – офіційний дистриб’ютор засобу в Україні – зазначає, що у звязку з підвищеним попитом на пілінг збільшилася кількість підробок препарату. Саме тому разом з брендом-виробником вони створили додаткове маркування.

Спробувати процедуру пілінгу

 Професійний пілінг PRX-T®33 стимулює регенерацію глибоких шарів шкіри. Запатентовані трихлоруксусна (ТСА) 33% та коєва 5% кислоти у складі проникають у дерму, не травмуючи епідерміс. Це запобігає активному лущенню, довгому реабілітаційному періоду та пошкодженню шкіри.

 Косметологи радять використовувати засіб у боротьбі зі зморшками, постакне, рубцями та шрамами, пігментацією, висипанням та для покращення тонусу шкіри обличчя. Крім того, протипоказань, вікових і сезонних обмежень пілінг не має.


Матеріал підготовлено за підтримки Ukrainian Aesthetics