Мультибрендовий бутик Saks’85 випустив зимову рекламну кампанію, яку присвятив одягу для активного відпочинку. Головними героями зйомки стали мандрівники та шукачі пригод, які проявляють свій внутрішній світ через одяг. Міцні тканини, технологічні фасони, комфортний крій та яскраві принти стали основою зимової кампанії.

The Village Україна разом із Saks’85 розповідає, який одяг обрати для активного відпочинку взимку.

Жіночий напівприталений лижний пуховик з оксамитовими вставками з обох боків доповнили знімним капюшоном із хутром. До нього обирайте водонепроникні штани-кльош з лампасами. Внутрішній бік штанів має гумові деталі. Знімний еластичний пояс іде у комплекті.

Чоловікам під лижні штани зі знімними бретелями радимо обирати гольф і шапку з білим візерунком. А чорні рукавички на блискавці збережуть тепло під час катання. Вони також відштовхують вологу, пропускають повітря та на 90% складаються з переробленого матеріалу.

Подовжена парка зі світловідбивними вставками на спині разом із пуховим жилетом зберігають тіло в теплі. Доповнити образ можна вовняним светром із рельєфною в'язкою й кепкою з вишитим логотипом. До цих речей обирайте унісекс-рюкзак. Модель на фото має одне відділення та зовнішню кишеню.


Світло-сіра куртка з чорними вставками та фурнітурою має вшитий капюшон зі знімним хутром. А також вшиту снігову «спідницю», блискавки на рукавах і еластичні манжети з отворами для великих пальців. Одягайте під лижні штани й спортивну кофту.


Щоб не перевантажувати себе зайвими елементами одягу, обирайте подовжені парки та пуховики з коміром-стійкою, що замінить шарф. При виборі парки радимо звернути увагу на кишені та знімний капюшон, який можна замінити стильною шапкою.

Під верхній одяг обирайте бавовняну футболку з теплою кофтою або вовняний гольф. До них пасуватимуть завужені темно-сині джинси. Якщо плануєте піти на вечірку, зверніть увагу на модель із асиметричним необробленим низом, потертостями та різнокольоровою комбінацією джинсової тканини. 

Жіночу лижну куртку зробили з вітро- та водовідштовхувального матеріалу. Є в синьому кольорі зі знімним капюшоном і вшитою сніговою спідницею. Штани мають манжети із силіконовою стрічкою для фіксації, а також потовщений внутрішній бік. У комплект додали еластичний пояс.

До синьої куртки пасуватимуть штани-кльош із чорними вставками. Їх зробили з водонепроникного матеріалу та із запечатаними швами. У комплекті є пояс, що регулюється за допомогою резинок і липучок.

Чоловічий пуховик з чорною фурнітурою має знімний капюшон і снігову спідницю із силіконовою стрічкою. До нього обирайте блакитні штани з червоними лампасами з водовідштовхувального матеріалу. В зоні стегон є блискавки для вентиляції.


Найкраще захистить від снігу та вітру під час активного відпочинку комбінезон. Модель із леопардовим принтом має комір-стійку, чотири зовнішні та дві внутрішні кишені. А також два еластичних пояси в комплекті й гумові деталі з внутрішнього боку штанів. Зберегти ноги в теплі допоможуть місяцеходи із замші та вовни на гумовій підошві. Підходять для широкої та вузької ноги.

Під час катання на лижах обирайте штани з водовідштовхувального еластичного матеріалу. Напівприталену модель Goldbergh доповнили вшитими регульованими підтяжками в чорному кольорі та знімним еластичним поясом. Кардиган з бавовни з металевими монетами та об'ємними ґудзиками доповнить образ для катання на лижах.


Чорний оксамитовий пуховик доповнили капюшоном, який ховається всередину, та знімною сніговою спідницею із силіконовою стрічкою. Має три зовнішні та внутрішні кишені. Під нього можна одягти лижні штани в поєднанні з напівприталеною спортивною кофтою. Модель на фото наявна в червоному та білому кольорах.

Лижі в золотисто-чорному кольорі виготовили з дерева та металу. Вони мають бамбукову серцевину, металевий кант та кріплення.


Для прогулянок у холодну погоду обирайте парку з капюшоном та резинками на рукавах і талії, що захищають від вітру та снігу. Для створення багатошарового образу під парку одягніть двобортне вовняне пальто на кнопках зі срібними ґудзиками. А бежеві завужені штани з підворотами пасуватимуть під однотонні светри та грубі чоботи.


Матеріал підготовлено за підтримки Saks’85

Instagram  Facebook

Тексты для буллетов (этот блок видно только в редакторе)

Лижний пуховик
Goldbergh
,
18 840 гривень

Лижні штани
Goldbergh,
10 206 гривень

Гольф Colmar,
4 088 гривень

Лижні штани
Bogner (F+I)
,
10 472 гривні

Вовняна шапка
Canada Goose
,
5 200 гривень

Рукавички Bogner,
7 432 гривні

Пуховий жилет
Canada Goose

16 450 гривень

Пухова парка
Canada Goose
,
37 900 гривень

Рюкзак CP Company,
5 568 гривень

Вовняний светр
Luis Trenker
,
5 880 гривень

Вовняна кепка
47 Brand
,
970 гривень

Лижна куртка
Goldbergh

8 840 гривень

Пуховик CHILLYWACK
Canada Goose
,
32 460 гривень

Джинси Hand Picked,
9 336 гривень

Пухова парка
Canada Goose
,
39 820 гривень

Джинси MITCH JOOP!,
5 632 гривні

Парка Canada Goose,
39 820 гривень

Вовняний гольф,
4 392 гривні

Джинси Love Moschino,
6 904 гривні

Пухова парка
Canada Goose
,
32 030 гривень

Футболка Bogner,
1 585 гривень

Джинси Closed,
6 976 гривень

Шапка 47 Brand,
710 гривень

Пуховик Bogner (F+I),
19 216 гривень

Лижні штани
Peak Performance
,
6 435 гривень

Лижна куртка
Peak Performance
,
8 270 гривень

Лижні штани
Bogner (F+I)
,
13 968 гривень

Лижні штани Peak
Performance
,
6 435 гривень

Лижний комбінезон
Goldbergh
, 21 486 гривень

Замшеві місяцеходи,
9 450 гривень

Кардиган з орнаментом
Luis Trenker
, 6 822 гривні

Лижні штани Goldbergh,
12 096 гривень

Спортивна кофта Bogner (F+I)
4 200 гривень

Чорні лижі,
65 030 гривень

Оксамитовий пуховик
EMMELINA Goldbergh
,
13 422 гривні

Парка Miss Furs,
25 088 гривень

Вовняне пальто
Love Moschino
,
12 468 гривень

Вовняний светр,
9 048 гривень

Вельветові штани Closed,
4 928 гривень

Тексты для буллетов (этот блок видно только в редакторе)