Багатофункціональна косметика – це новий тренд. Тепер помада, тональні основи й туш не тільки вирівнюють тон і додають пігменту, а й доглядають за шкірою. Крім того, універсальна косметика дає змогу створювати різні образи.

The Village Україна разом з брендом косметики Max Factor розповідає про 5 універсальних засобів із колекції Iconic Collection, які допоможуть створити різні варіанти макіяжу.


Тональна основа
Facefinity All Day Flawless

3-in-1 Foundation

369 гривень

Тональну основу виготовили за технологією «база – корекція – тон», завдяки чому вона створює рівний матовий фініш і не потребує додаткового використання праймеру, коректора й пудри. Можна використовувати для вечірнього стійкого макіяжу.

У формулі засобу використали:
→ коригувальні мікрочастинки, що запобігають утворенню жирного блиску на шкірі протягом дня;
→ слюду, яка має світловідбивальні властивості, що допомагає візуально вирівняти тон шкіри;
→ діоксид кремнію для захисту шкіри від негативного впливу зовнішніх факторів і абсорбування шкірного жиру;
→ пропіленгліколь для зволоження шкіри;
→ SPF 20 для захисту від ультрафіолетового випромінювання.


Туш
Lash Revival Mascara

329 гривень

Під час створення туші використали нову формулу, а також щіточку, що повторює форму ока. Це дає змогу робити вії більш обємними від коренів до кінчиків. Крім того, засіб доглядає за очима. У разі регулярного використання екстракт бамбука в складі укріплює вії та виконує функцію сироватки.


Помада
Colour Elixir Lipstick

289 гривень

Формула складається з доглядового комплексу Elixir, у який входить олія ши, авокадо, алое та антиоксиданти білого чаю. Це зволожує шкіру губ, тому помада лягає рівно та залишає матовий фініш насиченого кольору.


Палетка
Masterpiece Nude Palette

499 гривень

Під час створення палетки використовували наближені до кольору шкіри відтінки, які легко поєднуються між собою. Денний макіяж можна створити за допомогою нюдових матових тонів, а для вечірнього мейкапу достатньо підкреслити очі темними тінями. Комбінуйте їх з легкими сяйними тінями.


Олівець для губ
Colour Elixir Lip Liner

199 гривень

М’яка та стійка текстура приємна при нанесенні та допомагає легко підкреслити контур губ. Олівці можна використовувати як самостійний продукт або поєднувати з помадами Colour Elixir в однаковому відтінку.


Max Factor робить акцент на тому, що всі декоративні засоби створено, аби підкреслити індивідуальні особливості жінки. Max Factor вірить, що макіяж є продовженням природної краси, характеру та історії людини. Під час створення косметики бренд орієнтується на власний багаторічний досвід та історію.


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ