Український бренд Lake Studio презентував нову колекцію ювелірних прикрас. До неї увійшли сплетені вручну гребені, асиметричні підвіски, брошки та моносережки різної довжини.

Лінійка продовжує тему Азії, що була центральною в колекції бренду весна-літо 2019. Усі камені, які обрали дизайнерки Анастасія Рябоконь та Олеся Кононова, східні народи використовували як обереги та культові обєкти.

Основним каменем у колекції стала прісноводна перлина неправильної форми. В Азії її вважають еліксиром молодості. Крім того, за словами дизайнерок, це метафора жінки, яка ховається від зовнішнього світу за міцною черепашкою, залишаючись тендітною всередині.

У колекції також використали бірюзу – символ кохання та ніжності для азійців, а ще малахіт, що лікує від меланхолії. Всі елементи поєднали тонкими ланцюжками.

«Для нас принципово було працювати саме з українськими майстрами, що виготовляють усе вручну. Ми задоволені результатом: у колекції гарні прикраси з душею, які приємно носити самим і дарувати близьким», – коментують нову колекцію Анастасія та Олеся.

Вартість прикрас – від 2 660 гривень.

Придбати прикраси з нової колекції Lake Studio можна у ТЦ Mandarin Plaza в магазині Helen Marlen.


Матеріал підготовлено за підтримки Helen Marlen